x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Paul McCartney, confundat cu un boschetar

Paul McCartney, confundat cu un boschetar

14 Feb 2013   •   09:59
Paul McCartney, confundat cu un boschetar
S-a întâmplat la New Orleans, într-un tramvai
Legendarul muzician a călătorit recent (cu Nancy Shevell, a treia sa soţie) la New Orleans, unde a stat câteva zile. Mergând cu tramvaiul o bună bucată de vreme Paul s-a gândit, la un moment dat, să facă o surpriză celor din compartiment. Cel mai bogat muzician rock din lume şi-a scos chitara şi a început să cânte un potpuriu alcătuit din câteva dintre cele mai mari hituri Beatles.

O DATĂ ÎN VIAŢĂ
Spre marea sa dezamăgire, cei din tramvai l-au ignorat şi unii chiar au coborât înainte de a fi nevoiţi să dea ceva mărunţiş trubadurului care cânta de zor “Love, Love Me Do”. “Ascuns” după o şapcă şi ochelarii de soare, Paul a fost recunoscut, până la urmă, de unul dintre pasageri care a profitat de ocazie şi s-a pozat cu faimosul muzician. Apoi a comentat: “Toată lumea l-a ignorat pentru că, realmente, oraşul ăsta e plin de boschetari, care cântă peste tot: pe stradă, în autobuze, în tramvai. Când mi-am dat seama că era chiar Paul Mc Cartney, am realizat că era ceva ce ţi se întâmplă o singură dată în viaţă!”.
__________________________________

Discuri pentru player
100 Years of the Blues ***** Compilaţie.
Un boxset de două CD-uri, pe fiecare dintre ele sunt douazeci şi trei de piese reprezentative ale genului, clasici şi contemporani, fără o ordine anume. “First Time I Met The Blues” ­ Buddy Guy, “32-20 Blues” ­ Robert Johnson, “Smokestack Lightnin” ­ Howlin’ Wolf, “(I’m Your) Hoochie Coochie Man” ­ Muddy Waters, “Fortune Teller” ­ Robert Plant & Alison Krauss etc.

Hollywood Undead **** American Tragedy. Este cel de-al doilea album de studio înregistrat de grupul american  rap & rock. La producerea acestui disc au contribuit o serie întreagă de producători, de la Daniel Murillo, Don Gilmore şi Ben Grosse (care au lucrat şi la primul album, “Swan Songs”, din 2008), până la Kevin Rudolf, Sam Hollander, Dave Katz, Griffin Boice, Jeff Halavacs şi Jacob Kasher.

Kiss **** Monster. Al douăzecelea album de studio a apărut în luna octombrie a anului trecut, discul fiind înregistrat în Conway Recording Studios din Hollywood, CA şi The Nook in Studio City din Los Angeles. CD-ul a fost produs de Paul “The Starchild” Stanley (chitaristul şi solistul grupului) şi co- produs de Greg Collins, cei care au produs şi albumul “Sonic Boom”, din 2009.

×
Subiecte în articol: Paul McCartney