x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Red Hot Chili Peppers a spart gheaţa: show rock pe stadion

Red Hot Chili Peppers a spart gheaţa: show rock pe stadion

de Alex Revenco    |    29 Aug 2012   •   18:59
Red Hot Chili Peppers a spart gheaţa: show rock pe stadion

Seria evenimentelor Emagic din aceasta vara se incheie cu cel mai asteptat concert rock al ultimilor ani, Red Hot Chili Peppers, pe Arena Nationala. Prezentat de Ursus si sustinut de Vodafone, evenimentul va avea loc vineri, 31 august, accesul publicului fiind permis incepand cu ora 17:00. Accesul in stadion se face prin cele trei intrari, amenajate pe Bulevardul Basarabia, Str. Maior Coravu si Str. Pierre de Coubertin. Biletul achizitionat pentru acest concert permite accesul o singura data in stadion, pana la finalul programului. Cei care parasesc stadionul si doresc sa reintre vor fi nevoiti sa cumpere un bilet nou. Trupele care vor canta in deschiderea concertului Red Hot Chili Peppers sunt AAAK si Grimus, programul incepand la scurt timp dupa deschiderea portilor, Grimus urmand sa evolueze in jurul orei 19:40, iar dupa lasarea intunericului rockerii americani vor urca pe scena.

In functie de bilet, sunt trei intari pe stadion
Pentru a evita aglomeratia, organizatorii recomanda ca publicul sa tina cont de harta alaturata (foto) si sa urmeze indicatiile de acces, in functie de zona pentru care si-a achizitionat bilete, dupa cum urmeaza: posesorii de bilete in zonele Gazon, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor intra din Str. Maior Coravu, posesorii de bilete in zona Gold Circle vor avea acces pe la intrarea din Str. Pierre de Coubertin, iar cei cu bilete in Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor intra din Bdul Basarabia.

Pe stadion, este interzis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum peste 100 ml sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, sprayuri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, aparate foto profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil) sau aparate de inregistrare audio-video. In caz de ploaie, accesul cu umbrele este interzis, spectatorilor fiindu-le recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie. Este permis accesul cu binocluri si casti de motor, cu mentiunea ca nu exista cutii de valori in locatie.

In stadion, toate produsele se vand cu jetoane
De asemenea, in zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate in baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in interiorul stadionului. Avand in vedere ca, in concertul din 27 august, de la Praga, Red Hot Chili Peppers a cantat douazeci de piese, se presupune ca la Bucuresti rockerii americani vor interpreta aproximativ aceleasi lucru. Iata ce a cantat RHCP la Praga: "Monarchy of Roses", "Around the World", "Otherside", "Dani California", "Can’t Stop", "Wet Sand", "Look Around", "She’s Only 18", "The Adventures of Rain Dance Maggie", "Right on Time", "Under the Bridge", "Factory of Faith", "Higher Ground" (Stevie Wonder), "Californication", "By the Way". La bis: jam session Chad & Mauro, "Sir Psycho Sexy", "They’re Red Hot" (Robert Johnson), "Ethiopia", "Give It Away". Pentru ca si-a rupt piciorul, chitaristul Josh Klinghoffer a cantat asezat pe scaun. Concertul Red Hot Chili Peppers din 31 august, pe Arena Nationala, este inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic, intitulat "I’m With You". Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei. In ziua concertului, biletele ramase disponibile vor putea fi cumparate doar de la casele de bilete de la intrarile in incinta Arenei Nationale.

×