x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rihanna, nr. 1 in lume

Rihanna, nr. 1 in lume

27 Iul 2007   •   00:00

Extras de pe recentul album "Good Girl Gone Bad", single-ul "Umbrella", featuring Jay Z, este de nouă săptămăni pe prima poziţie a topurilor din Marea Britanie, Rihanna egalănd astfel recordul deţinut de Gnars Barkley şi hitul "Crazy".

Extras de pe recentul album "Good Girl Gone Bad", single-ul "Umbrella", featuring Jay Z, este de nouă săptămăni pe prima poziţie a topurilor din Marea Britanie, Rihanna egalănd astfel recordul deţinut de Gnars Barkley şi hitul "Crazy". De asemenea, "Umbrella" ocupă, de şapte săptămăni, locul 1 şi in Statele Unite, in Billboard Top 100. Frumoasa americancă pare insă obişnuită cu succesul, nefiind la prima ispravă de acest gen.

AUR ŞI PLATINĂ. Primul ei album , "Music Of The Sun" (2005), a fost desemnat "Disc De Platină" in mai multe ţări (cu vănzări de peste două milioane de unităţi) şi "Disc De Aur" in Statele Unite, unde a văndut peste 500.000 de unităţi. In luna aprilie a anului trecut, Rihanna işi lansează cel de-al al doilea album, "A Girl Like Me", intrănd direct pe locul 5 in SUA şi pe locul 4 in Marea Britanie. De pe acest CD sunt extrase mai multe discuri singles, Rihanna inregistrănd un total de unsprezece "numbers-one" in clasamentele Billboard. Dar cel mai mare succes il inregistrează la secţiunea Hot Dance Club Play Chart cu "Pon De Replay", "SOS", "Unfaithfull" şi "We Ride", toate ajungănd pe prima poziţie a topului. Rihanna a mai inregistrat un hit, intitulat "Winning Women", impreună cu Nicole Scherzinger (de la Pussycat Dolls), pentru o celebră firmă de cosmetice.

PREMII. Anul trecut Rihanna a debutat şi in cinematografie, cu un rol episodic in "Bring It On: All Or Nothing", urmat de alte roluri in telenovela (americană) "All My Children" şi in drama "Las Vegas". In doar doi ani, Rihanna a reuşit să colecţioneze o serie de premii: MOBO Award la categoria Best R&B Artist şi MTV Europe Music Award, Best R&B Artist, Billboard Female Artist of The Year, Billboard Pop 100 Artist of the Year etc

×
Subiecte în articol: muzica