x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rihanna – un nou album

Rihanna – un nou album

de Alex Revenco    |    20 Sep 2012   •   20:23
Rihanna – un nou album

Se pare ca anuntul aparut pe Twitter, al casei de discuri Def Jam France, a fost facut din greseala

Daca in lumea rockului discurile noi se anunta fara probleme, in efemera si complicata zona dance – R&B lucrurile stau altfel. De exemplu, frumoasa Rihanna urma sa lanseze luni, 17 septembrie, un nou single, extras de pe urmatorul album de studio, ce urmeaza sa apara in noiembrie a.c.

SECRETOMANIE
Daca in SUA, stirea a fost tinuta "la secret", sucursala franceza a casei ei de discuri a dat anuntul de mai sus pe Twitter. Fiind o fata in centrul atentiei, Sean Michael de la "Guardian" a preluat stirea imediat, dar a constatat ca, dupa cateva minute, anuntul de pe Twitter-ul Def Jam France… a fost sters! Si pentru ca labelul american al cantaretei continua cu secretomania, jurnalistul de la Guardian a fost nevoit sa faca speculatii. Astfel, pentru ca Rihanna a declarat ca va demara anul viitor o noua serie de concerte, sub titulatura Diamonds Tour, concluzia este ca noul album se va numi "Diamonds". Logic, nu-i asa? Urmeaza sa vedem daca albumul va aparea in noiembrie si va purta numele turneului.


Discuri pentru player
Rolling Stones ***** Grrr! ABKCO Music & Records si Universal Music Group anunta aparitia unei noi colectii Rolling Stones, pe 12 noiembrie in Europa si 13 noiembrie in America de Nord.
Disponibil in cinci formate diferite (3CD, 5CD, 5 Vinyl box set) colectia include "Gloom And Doom" si "One More Shot", doua piese noi, inregistrate de Mick Jagger & Co., in luna august 2012, la Paris.

Led Zeppelin ***** Celebration Day. Concertul din 2007 de la O2 arena din Londra, sustinut in memoria lui Ahmet Ertegun, urmeaza sa apara pe 19 noiembrie in format CD, DVD, Blu-ray si vinyl.
Pe 17 octombrie va incepe proiectia filmului cu acelasi titlu, in cinematografe si teatre.
Celebration Day cuprinde 16 piese, precum Good Times Bad Times, Black Dog, No Quarter, Whole Lotta Love etc.

Melissa Etheridge **** 4th Street Feeling. Aparut la inceputul lui septembrie, este al douasprezecelea album de studio al interpretei americane, considerata "one of the greatest female rock icons of all time". Melissa, care a compus toate cele douaspreze piese (muzica si versuri) canta vocal, la pian, muzicuta si banjo, acompaniata de Blair Sinta – tobe, Brett Simons – bass si Zac Rae – keyboards.

×