x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Robbie revine

Robbie revine

de Alex Revenco    |    02 Apr 2009   •   00:00
Robbie revine
Sursa foto: Stephen Hird /REUTERS

El se alătură foştilor colegi de la Take That



Robbie Williams (35 de ani) a anunţat intenţia de a reveni în grupul care l-a făcut celebru şi că "foştii colegi îl primesc cu braţele deschise". El a declarat ziarului The Mirror că "reuniunea a fost hotărâtă săptămâna trecută" şi de atunci el este "în permanentă legătură" cu Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange şi Mark Owen.

TAKE THAT, ÎN PRIM-PLAN. După o fulminantă carieră solo, în ultimul timp nu s-a mai auzit mare lucru de Robbie Williams, dar după 2006 Take That a revenit în prim-planul scenei internaţionale. Robbie a părăsit Take That în 1995 şi ani buni după aceea n-a mai vorbit cu Gary Barlow. În formulă de cvartet, Take That a înregistrat "Beautiful World" (2006) şi "Circus" (2008), ambele locul I în Marea Britanie. În acelaşi timp, vânzările CD-ului "Rudebox" (2006), al lui Robbie, au fost mult sub cele realizate de "Beautiful World".

"Sunt singurul bărbat de pe pământ care poate pretinde că a făcut parte din formaţia Take That şi valorează cel puţin cât două fete din Spice Girls"
Robbie Williams


Discuri pentru Player


Taylor Swift
FEARLESS.
Este cel de-al treilea şi cel mai de succes album realizat de frumoasa americancă. În vârstă de 19 ani, ea a intrat în istorie ca interpreta cu cel mai de succes debut în topul Billboard. De 11 săptămâni pe locul I în topul american, discul a înregistrat deja vânzări de aproape trei milioane de unităţi numai în SUA. CD-ul conţine hitul Love Story.

Cats
COMPILAŢIE.
Realizat de Universal Music Romania, CD-ul conţine 11 hituri interpretate de voci feminine de top, printre care: Nelly Furtado - "Maneater", Gwen Stefani - "Hollaback Girl", Fergie feat. will.i.am. - "Fergalicious", Amy Winehouse - "Back To Black", Robyn - "Konichiwa Bitches", Sugababes - "Push The Button", Foxy Brown feat. Jay-Z - "I'll Be".

Dogs
COMPILAŢIE.
Pentru ca pisicile să nu se plictisească singure, Universal a scos pe piaţă şi o compilaţie cu 13 piese de top, interpretate de voci masculine celebre. Dintre acestea amintim grupurile Bloodhound Gang (cu "The Bad Touch"), Maroon 5 ("Wake Up Call"), Kool & The Gang ("Get Down On It"), Blink 182 ("All The Small Things"), Orson ("Ain't No Party").

×
Subiecte în articol: muzica