x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rock Arena: ţeapă!

Rock Arena: ţeapă!

de Alex Revenco    |    16 Apr 2009   •   00:00
Rock Arena: ţeapă!

Pe site-ul oficial al formaţiei a apărut ştirea că "s-a făcut publicitate falsă pentru un concert AC/DC ca headliner la festivalul Bucharest Rock Arena... fanii formaţiei fiind sfătuiţi să urmărească pagina ACDC.com tours pentru a vedea lista concertelor".



După mediatizata "confirmare" din ziua a doua, PlayCool SRL urma să anunţe astăzi headliner-ul din 30 mai. Tot astăzi, concertul AC/DC trebuia să apară în pagina oficială a formaţiei. Ce a ieşit din toate astea? O mare decepţie, provocată de PlayCool SRL, care continuă să viseze, dând publicităţii următorul comunicat: "Bucharest Rock Arena se amână până la o dată care va fi comunicată ulterior. Motivele amânării sunt de natură organizatorică şi vor fi comunicate în detaliu în următoarele zile. Menţionăm faptul că Bucharest Rock Arena NU se anulează, ci doar se amână. Revenim cu amănunte curând". Problema este că după povestea cu AC/DC cine îi va mai crede?

Dar e şi o veste bună: de ieri, cei care şi-au luat bilete la festival îşi pot recupera integral banii de la punctele de unde au fost cumpărate.

×
Subiecte în articol: muzica