x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Rockstadt Extreme Festival la Râşnov

Rockstadt Extreme Festival la Râşnov

de Alex Revenco    |    31 Mar 2013   •   17:36
Rockstadt Extreme Festival la Râşnov
Metale foarte grele într-un decor de vis

La baza olimpică a staţiunii turistice Râşnov, se va desfăşura în ultimul weekend din august – vineri 30 şI sâmbătă 31- prima ediţie a festivalului Rockstadt Extreme. Deservită de numeroase căi de acces, localitatea Râşnov este situată la 178 km de Bucureşti, 15 km de Braşov, 143 km de Sibiu şi 270 km de Cluj. Primele confirmări au venit de la formaţii binecunoscute iubitoritorilor de gen, precum Primordial, Textures, Carach Angrean. Irlandezii de la Primordial alcătuiesc un grup cult al scenei metal contemporane, activând sub actuala demunire din 1992. Dacă sonorităţile din primii ani

au constituit piatra de temelie pentru curentul black metal, evoluţia ulterioară s-a dovedit complexă şi provocatoare. Ei vor urca pe scenă pe 31 august. În aceeaşi seară va evolua Textures din Olanda, grup renumit pentru show-ul spectaculos, cu un melanj de sonorităţi rafinate, linii melodice inovatoare şi o abordare vocală atrăgătoare. Carach Angren, cel mai reprezentativ nume al scenei olandeze de black metal, va cânta la  Rockstadt Extreme Fest pe 30 august. Pe lângă o serie de nume internaţionale mult aşteptate, festivalul sprijină şi metalul din ţara noastră, trupele Code Red şI False Reality (pe 30), Indian Fall şI Deliver the God (31) fiind deja înscrise pe afiş. 

Biletele pentru festival sunt în vânzare la preţuri deosebit de prietenoase: 50 de lei pe zi, 70 de lei- abonamentul (până pe 17 august), 65 & 100 de lei (după această dată). Acestea se găsesc în reţeaua Biletoo, la  www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.eventim.ro, www.iabilet.ro şi www.metalhead.ro/bilete.






×