x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Seminifinaliştii X Factor!

Seminifinaliştii X Factor!

30 Oct 2012   •   15:46
Seminifinaliştii X Factor!
Sursa foto: Mihai Stetcu

X Factor şi-a desemnat luni seară semifinaliştii! După o tabără de pregătire extrem de dură, cu emoţii, lacrimi de tristeţe, dar şi de bucurie, cu învingători şi învinşi, doar 26 de concurenţi îşi vor continua drumul către titlul de X Factor şi fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro. Telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură prestaţia lor şi deciziile celor trei juraţi în cea mai dificilă evaluare de până acum, X Factor impunându-se şi ieri lider de piaţă la nivelul mai multor targeturi. Pe locul secund în clasamentul audienţelor la nivelul targetului 18-49 urban s-a situat postul Pro Tv, în timp ce la nivelul targetului 15-54 urban, principalul competitor al postului Antena 1 a coborât pe cea de-a treia poziţie, X Factor conducând detaşat topul. 

Competiţia devine din ce în ce mai dură la X Factor şi începând cu etapa Judges Home Visit, lupta se va da nu numai pe scenă, între concurenţi, ci şi la masa juraţilor. Fiecare dintre ei îşi doreşte ca următorul câştigător al supershowului să fie în grupul pe care îl mentorează, iar orgoliile şi dorinţa lor de succes îşi vor spune cât de curând cuvântul. Ieri, Cheloo, Delia şi Dan Bittman au aflat care este categoria pe care o vor îndruma, rolul lor de evaluator fiind completat de cel de mentor. Astfel, Cheloo va prelua categoria concurenţilor de peste 25 de ani, Dan Bittman, categoria celor sub 25 de ani, iar Delia va îndruma categoria grupuri. 

Şi ieri, telespectatorii au rămas aproape de X Factor pentru a afla deciziile celor trei juraţi şi parcursul concurenţilor în competiţie. Astfel, în intervalul 20:28-22:40, Antena 1 a înregistrat la nivelul targetului 18-49 urban un rating mediu de 9,1 puncte şi o cotă de piaţă de 18,6%, cea de-a doua poziţie fiind ocupată de Pro TV cu 7,2% rating şi 14,6% cotă de piaţă.

X Factor a condus clasamentul şi la nivelul targetului 15-54 urban înregistrând 8,9% rating şi 17,9% cotă de piaţă în timp ce principalul competitor al postului Antena 1, Pro Tv, s-a clasat pe cea de-a treia poziţie cu 7,4% rating şi 14,8 % share. Locul secund în clasament a fost ocupat de Kanal D cu 7,4% rating şi 14,8%.

Duminica aceasta, selecţia continuă pentru concurenţii X Factor. Au fost mii, au rămas doar 196, apoi 26. O singură etapă, Judges Home Visit, îi mai desparte pe semifinalişti de marea scenă X Factor a galelor live. Duminica aceasta, de la 20.30, juraţii iau decizii radicale. X Factor îşi va desemna finaliştii.

×
Subiecte în articol: x factor