x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Snoop Dogg a anunțat pe Facebook că va veni la Bogata

Snoop Dogg a anunțat pe Facebook că va veni la Bogata

19 Mar 2016   •   10:03
Snoop Dogg a anunțat pe Facebook că va veni la Bogata

Rapperul, producătorul şi actorul american Snoop Dogg a anunţat în urmă cu câteva ore pe pagina sa de Facebook ca va veni la Bogata în România. 

Snoop Dogg a postat o fotografie pe Instagram pe când se afla în turneu în Columbia şi din greşeală a dat check-in că se află în Bogata, judeţul Mureş din România, în loc de Bogota, capitala Columbiei. 

Acum el a confirmat că îşi pregăteşte chitara pentru fanii români şi că această ''greşeală'' va deveni ''curând realitate''. Anunţul postat pe pagina sa de Facebook a atras sute de comentarii din partea internauţilor români şi străini. 

Localitatea Bogata are deja un site de promovare visitbogata.com după această întâmplare. "Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş, din greşeală, dar voi nu trebuie să faceţi asta. Aflaţi de ce ar trebui să vizitaţi acest loc şi să daţi check-in în mod real", se arată pe pagina visitbogata.com, scrisă în limba engleză şi ilustrată cu fotografii idilice. 

Site-ul are şi un motor de căutare prin intermediul căruia turiştii pot afla, cu serviciul Google Maps, cât ar dura călătoria lor până în Bogata şi care ar fi itinerariul. Sunt oferite şi informaţii despre viteza internetului în România, făcând referire la declaraţiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus că este "inacceptabil" ca internetul din SUA să fie mai slab decât cel din România. 

Snoop Dogg a participat în perioada 10-12 martie la cea de-a şasea ediţie a festivalului de muzică alternativă Estéreo Picnic de la Bogota, la care a avut reprezentaţii şi formaţia britanică de muzică indie rock Florence and The Machine. 

El şi-a anulat, în schimb, din motive neprevăzute, cu caracter personal, prezentările planificate tot în luna martie pentru festivalurile Lollapalooza din Brazilia, Argentina şi Chile, care întrunesc formaţii populare de alternative rock, heavy metal, punk rock şi hip hop, evoluţii dance şi comedie, potrivit agenţiei EFE. 

Pe numele său real Cordozar Calvin Broadjus Jr., Snoop Dogg, în vârstă de 44 de ani, s-a născut la Long Beach, la sud de Los Angeles. În anul 1992 a fost descoperit de compozitorul de muzică rap Dr. Dre, care l-a lansat în lumea muzicii hip-hop. A avut în mod repetat probleme cu legea, fiind inclusiv închis de mai multe ori, în special pentru posesie de droguri dar şi pentru alte acuzaţii.

 

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: snoop dogg snoop dogg bogata bogata mures