x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tarja confirmă concertul în Mexic

Tarja confirmă concertul în Mexic

de Catalina Iancu    |    11 Mai 2009   •   00:00
Tarja confirmă concertul în Mexic

Solista finlandeză Tarja Turunen confirmă pe site-ul personal show-ul din Mexic, dată fiind evoluţia situaţiei sanitare din această ţară.



"Barurile, restaurantele, cinematografele, teatrele şi stadioanele îşi vor redeschide porţile fără a restricţiona accesul în funcţie de numărul de participanţi la evenimente. Se menţine însă recomandarea ca persoanele să poarte măşti de protecţie. Această decizie se bazează pe măsura luată de Comité Científico de Vigilancia Sanitaria y Epidemiológica din Mexico City, de schimbare a codului de alertă sanitară, de la portocaliu la galben, în ceea ce priveşte gradul de periculozitate epidemiologică".

Două măsuri rămân însă în vigoare în Mexico City: o "curăţenie amănunţită" înainte de deschiderea localurilor şi obligativitatea efectuării de dezinfecţii ale toaletelor la fiecare oră.

Tarja va cânta în capitală, la Circo Volador, pe data de 16 mai, în cadrul Storm Returns to the Americas Tour 2009. "Mai mult, fanilor mexicani li s-au pregătit şi câteva surprize în privinţa setlistului", anunţă Tarja pe site-ul ei.

După alte cinci concerte, în Venezuela şi Argentina, finlandeza va reveni în Europa pentru turneul Summer Storm, care va trece şi prin Bucureşti. Fanii români o pot vedea live la 22 iunie, la Sala Palatului.

×
Subiecte în articol: muzica