x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tarja Turunen îşi ia o pauză de cinci ani

Tarja Turunen îşi ia o pauză de cinci ani

de Alex Revenco    |    24 Dec 2011   •   21:00
Tarja Turunen îşi ia o pauză de cinci ani

Fosta solista de la Nightwish revine in Romania pentru un concert la 25 ia­nuarie 2012 pe scena Salii Palatului din Bucuresti. Evenimentul, sustinut de Phoenix Entertainment, face parte din turneul de promovare a celui mai recent album solo, 'What Lies Beneath'.

La sfarsitul turneului de anul viitor, Tarja si cei din trupa sa vor lua o pauza de cinci ani, in care fiecare se va concentra pe proiectele perso­nale, solista urmand a fi implicata 100% in ca­riera sa de soprana. Deci este ultima sansa (pana in 2017!) de a asculta live una dintre cele mai bune voci feminine din muzica rock. Biletele la acest concert-eveniment se gasesc in reteaua Eventim: magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, Sala Palatului si online pe eventim.ro la urmatoarele preturi: 75, 95, 115, 145 si 195 de lei.

In deschiderea Tarjei, pe scena vor urca trupele Scala Mercalli si Sylpheed, ambele din Italia. Scala Mercalli canta heavy metal si a luat nastere in anul 1992. Albumele trupei au primit cri­tici foarte bune atat in Europa, cat si in America. De-a lungul timpului, Scala Mercalli a cantat pe aceeasi scena cu Extrema, Rain, Lacuna Coil, Shaaman si Blaze. Slypheed este o for­ma­tie heavy metal lansata in 2007, re­mar­cata prin solista Ilenia, care reuses­te de minune sa combine su­ne­tele suave cu cele dure, specifice genului.

×
Subiecte în articol: muzica