x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tony MacAlpine a terminat repetiţiile pentru Europa

Tony MacAlpine a terminat repetiţiile pentru Europa

de Alex Revenco    |    02 Feb 2012   •   21:00
Tony MacAlpine a terminat repetiţiile pentru Europa

Sesiunile de repetitii pentru tur­neul european al chitaristului Tony MacAlpine s-au incheiat sam­bata trecuta. Insotit de Aquiles Priester (tobe), Bjorn Englen (bass) si Nilli Brosh (chitara), chitaristul american va demara pe 21 februarie Dream Mechanism Tour, ce promo­vea­za cel mai recent album al sau lansat in vara anului trecut si intitulat 'Tony MacAlpine'.

Toata floarea chitaristilor din Romania impreuna cu fanii sai isi dau intalnire pe 5 martie, la the Silver Church. 2012 a avut un inceput ag­lomerat pentru Tony MacAl­pine, care, pe langa repetitiile pentru turneul european ce-i va promova cel mai recent album, Tony s-a intalnit cu mai vechii sai prie­teni Billy Sheehan (Mr. Big), Mike Portnoy (ex-Dream Theater) si Derek Sherinian (Dream Theater, Black Country Communion) alaturi de care a sustinut cateva concerte in cadrul NAMM 2012, un renumit targ de in­stru­mente si aparatura muzicala, desfasurat intre 19 si 22 ianuarie, la Anaheim, in apropiere de Los Angeles.

Chitaristul ame­rican si-a tinut fanii la curent cu pregatirile pentru turneu, postand comentarii si fotografii pe pagina sa de FB. Pe 21 februarie turneul va demara cu un prim show sustinut la Manchester si se va incheia o luna mai tarziu, pe 23 martie, la Moscova.

×
Subiecte în articol: muzica