x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Tori Amos la Bucureşti

Tori Amos la Bucureşti

13 Iul 2007   •   00:00

Vine la Bucureşti cu pianul ei, care căntăreşte o tonă

Concertul vedetei americane de la 13 iulie, programat la Sala Polivalentă din Bucureşti, se anunţă a fi cu adevărat de senzaţie. Va dura două ore, se va desfăşura pe o scenă special amenajată şi va avea o regie concepută exclusiv pentru actualul turneu. Are un staff de 18 persoane, dintre care soţul ei este inginerul de sunet al echipei, cel care are grijă ca sound-ul să fie perfect.

Â

Â

CLYDE SAU PIP. Turneul "American Doll Posse World Tour" a inceput in Italia la sfărşitul lunii mai şi continuă in mai multe ţări europene, in unele venind pentru prima oară (Ungaria, Slovenia, Romănia). Show-ul de la Bucureşti este programat imediat după ce Tori Amos participă la faimosul festival de jazz de la Montreux şi inainte de alte două importante festivaluri, cele de la Istanbul şi de la Atena.

Â

Regia concertelor susţinute de artistă se schimbă de fiecare dată şi astfel fiecare show este unic in felul lui. Prima parte a spectacolului este rezervată uneia dintre cele patru intruchipări/personalităţi ale artistei create pentru cel mai recent album. Este vorba despre Clyde, Pip, Isabel sau Santa, iar publicul nu ştie niciodată "cine" va urca pe scenă sau ce urmează. Cea de-a doua parte a show-ului ii aparţine intotdeauna "adevăratei" Tori Amos. Alături de personajele interpretate de ea vor urca pe scenă Matt Chamberlain (tobe), Jon Evans (chitară bas) şi Dan Phelps (chitară lead).

×
Subiecte în articol: muzica