x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un cadou de 5milioane

Un cadou de 5milioane

08 Iun 2007   •   00:00

Cu mulţi ani in urmă i se spunea King of Pop, acum are datorii de peste 200.000 de dolari: vorbim despre Michael Jackson, unul dintre invitaţii Prinţului Aziz, care şi-a serbat recent la Londra implinirea vărstei de 25 de ani.

Cu mulţi ani in urmă i se spunea King of Pop, acum are datorii de peste 200.000 de dolari: vorbim despre Michael Jackson, unul dintre invitaţii Prinţului Aziz, care şi-a serbat recent la Londra implinirea vărstei de 25 de ani. Fiul sultanului din Brunei şi al patrulea succesor la tron, Prinţul Aziz a fost inconjurat de multe vedete, printre invitaţii săi numărăndu-se Jerry Hall (fosta soţie a lui Mick Jagger), Pamela Anderson, Naomi Campbell, Kate Moss şi cunoscuta interpretă Dionne Warwick. Interesant este că onorariul primit de Warwick ca să participe şi să cănte la petrecerea prinţului a fost de 250.000 de dolari, in timp ce "megastarul" a primit un cec de 5 milioane doar pentru a fi prezent la Londra.

REFUZAT DE QUINCY. Gestul generos al Prinţului Aziz vine intr-un moment delicat, la doar căteva zile după ce Jackson a anunţat că işi scoate la licitaţie, pe LiveAuctioneers.com şi eBay, costumele de scenă, accesoriile şi diferite alte obiecte personale. Şi incercarea de a reveni in muzică a fost un eşec, după ce marele Quincy Jones a refuzat să mai lucreze cu el: "Sunt foarte ocupat, am produs 900 de discuri, am 74 de ani şi mai lăsaţi-mă in pace".

×
Subiecte în articol: muzica