x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Un nou disc Thunderstorm

Un nou disc Thunderstorm

07 Sep 2007   •   00:00

In deschiderea concertului Lot of Rage, din 8 septembrie, de la Arenele Romane, va cănta grupul Thunderstorm şi cu această ocazie işi va lansa noul album "Vise Digitale", produs de Metalfan Records Division.

Trupa bucureşteană revine după patru ani

In deschiderea concertului Lot of Rage, din 8 septembrie, de la Arenele Romane, va cănta grupul Thunderstorm şi cu această ocazie işi va lansa noul album "Vise Digitale", produs de Metalfan Records Division. "Este o onoare pentru noi să căntăm in deschidere pentru două trupe aşa de mari ca Rage şi Lake of Tears. Abia aşteptăm concertul!", spune liderul trupei Thunderstorm, Alexandru Pascu.

HEAVY METAL. Formaţia e activă din 1999 pe scena heavy metalului romănesc, a susţinut concerte live incă de atunci şi a participat la majoritatea festivalurilor rock din ţară. La Top-T Buzău a obţinut de două ori consecutiv premiul pentru cea mai bună trupă heavy, a participat la Festivalul de la Cămpulung, la Sibiu - Artmania 2006 (Stage Club), Tărgu-Mureş (Motor Fest), Brăila (Steel Stage Fest), Constanţa (Metalheart Fest) sau White River Fest (Reşita).

ZECE PIESE. In decembrie 2005 a avut o apreciată evoluţie in deschiderea show-ului Iris Maxima, la Sala Polivalentă, in faţa a peste 8.000 de spectatori. Al cincilea material muzical al formaţiei, albumul "Vise digitale", conţine zece piese, inregistrate in studiourile Sfera din Bucureşti. Discul are "de toate", piese rapide cu riffuri mai dure ca niciodată, balade, piese instrumentale, toate cu un sound modern, puternic şi foarte clar.

,,Eu mi-am comandat un Fender Precision din Japonia, ediţie limitată, Andrei şi-a cumpărat un Fender Showmaster, Vlădutz s-a răsfăţat cu un frumos model de la BC Rich, iar Bogdan işi tot adaugă cinele şi stative la setul de tobe"

Alex Pascu basist

×
Subiecte în articol: muzica