x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Următoarea staţie la metrou este Arta nu muşcă!

Următoarea staţie la metrou este Arta nu muşcă!

20 Sep 2012   •   08:27
Următoarea staţie la metrou este Arta nu muşcă!
Miercuri, 19 septembrie, de la ora 18.30, a fost din nou nebunie la metrou!!

Statiile Unirii 1, Unirii 2, Victoriei si Eroilor au rasunat din nou de acordurile din Brahms, Shostakovici, Mozart sau Paganini. Concertele de muzica clasica sustinute de tineri artisti, de la Liceele Dinu Lipatti si George Enescu sau de la Conservator au atras din nou numerosi privitori.

Initiativa apartine Asociatiei Arta nu musca, cea care a demarat proiectul " Muzica clasica la metrou' cu scopul de a apropia oamenii de adevarate valori si de muzica de calitate. Evenimentul a fost lansat cu prilejul Zilelor Bucurestiului, intre 16 - 22 septembrie, la orele 18.30 - 19.30.

Astazi s-a dovedit din nou ca acest proiect este unul care atrage din ce in ce mai mult. Momentul de maxima audienta a fost cand pe peronul de la Unirii 2 au fost inserate momente de tango, (cu sprijinul Tango Tangent) iar 5 cupluri au reusit sa starneasca celor prezenti intr-un numar mare dorinta de a dansa.

In serile urmatoare , bucurestenii sunt asteptati si pentru alte momente inedite de tango sau arta grafica cu ajutorul fructelor si legumelor, pana sambata, 22 septembrie.

Asociatia Arta nu musca sustine tinerele talente si adevaratele valori romanesti, realizand o serie de manifestatii desfasurate, intr-o maniera moderna si atractiva. Evenimentele sunt create de doua tinere, pasionate de arta si de cultura frumosului, menite sa surprinda creatia, artistul si omul.

×