x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica Voltaj anunta un al doilea concert la Sala Palatului pe 11 octombrie 2012

Voltaj anunta un al doilea concert la Sala Palatului pe 11 octombrie 2012

de Cosmina Stoicescu    |    06 Sep 2012   •   12:29
Voltaj anunta un al doilea concert la Sala Palatului pe 11 octombrie 2012

Dupa ce trupa a inregistrat un succes urias al concertulului programat in data de 10 octombrie 2012 de la Sala Palatului, Voltaj face o surpriza tuturor fanilor si anunta un al doilea concert “Da vina pe Voltaj' in data de 11 octombrie. Astfel, fanii care nu au mai putut cumpara bilete la evenimentul de pe 10 octombrie, le pot cumpara pentru cea de-a doua zi de concert.

Produse in totalitate de Voltaj, concertele care se vor intinde pe doua zile reprezinta o super-productie in care spectatorii vor fi loviti din plin de zeci de mii de wati de sunet si lumina. Concertele de la Sala Palatului sunt un prilej prin care Voltaj lanseaza oficial albumul “Da vina pe Voltaj', pe care fanii l-au cumpara exclusiv de la standurile de vanzare de ziare inca din luna mai. Noul album Voltaj se afla in concordanta cu stilul care i-a consacrat, plin de optimism si voie buna. Acesta contine 10 piese, iar single-ul care da titlul albumului – “Da vina pe Voltaj' a fost lansat in iarna.

“Lumea e a mea', cel mai recent extras, care se bucura de un videoclip la inaltime, atat la propriu, cat si la figurat, va fi cantat si in cadrul acestor doua concerte de pe 10 si 11 octombrie 2012.

Biletele pentru concertele “Da vina pe Voltaj' de la Sala Palatului din 10 si 11 octombrie 2012 se gasesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, retelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti, libraria Mihai Eminescu si online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. Acestea variaza in functie de locurile alese: 40 lei, 50 lei, 80 lei si 120 lei.

×