x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Muzica White Walls, la Asiluum Case Studies

White Walls, la Asiluum Case Studies

de Alex Revenco    |    08 Dec 2011   •   21:00
White Walls, la Asiluum Case Studies

Netlabelul underground romanesc Asiluum Arts, proiectul lui Marius Costache, cel mai prolific si apreciat producator din muzica underground – nu numai din Romania si Costin Chioreanu, artistul care a colaborat cu Rune Eriksen (ex-Mayhem, Ava Inferi, Aura Noir), Ulver, Kevin Hufnagel si multi altii, a lansat pe YouTube primul episod din Asiluum Case Studies. Aceste 'studii' re­pre­zin­ta o serie de filmari de calitate cu artisti tineri din Romania, constand in inre­gistrari realizate live in studio, in­terviuri inedite, subtitrate in en­gleza si alte surprize.

Primii invitati in Asiluum Case Studies sunt con­s­tan­tenii de la White Walls, care au cas­tigat Finala Nationala GBOB 2010 si au ocupat lo­cul 5 in Finala Mondiala GBOB 2010. In primul episod, White Walls in­terpreteaza doua melodii noi, de pe cel de-al doilea album (ce va fi o con­tinuare la 'Mad Man Circus'), ras­punde intrebarilor despre turneul european, vanzarile de CD-uri si tricouri, totul inregistrat audio/video la cele mai inalte standarde.

Clipul cu White Walls poate fi urmarit pe http://youtube.com/user/asiluumofficial sau http://asiluum.com. Proiectul non profit Asiluum Arts a fost infiintat in 2007, cu ideea de a promova al­bume oferite ca download-uri gratuite, cu licenta Crea­tive Commons (sunt permise, ba chiar incurajate multiplicarea si distribuirea mp3-urilor artistilor Asiluum), cu sloga­nul 'Pay Attention!'. Printre artistii cu albume lansate sub egida Asiluum se numara Mediocracy, White Walls, Semiosis sau Parachute Pulse. Sambata, 10 decembrie, White Walls sustine in Bucuresti un concert deosebit, al 50-lea din cariera, in Club Fabrica. In deschidere vor evolua prietenii de la Flesh Rodeo si Breathelast.

×
Subiecte în articol: muzica