x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru Medeea Marinescu şi Marius Manole: “Fă-mi loc!”

Medeea Marinescu şi Marius Manole: “Fă-mi loc!”

de Maria Sârbu    |    11 Mar 2013   •   22:19
Medeea Marinescu şi Marius Manole: “Fă-mi loc!”

Actorii Medeea Marinescu şi Marius Manole joacă miercuri, 13 martie, de la ora 22:00, în spectacolul “Fă-mi loc!” de Anthony Michineau, în regia maestrului Radu Beligan. Invitând publicul să vadă această producţie a Asociaţiei INSPIRA, Manole scrie, umil parcă, pe o reţea de socializare: “13 se zice că e zi cu ghinion. Noroc că nu e şi marţi, că atunci chiar că jucăm cu sala goala... E şi de la ora 22:00... Cine are chef să meargă la teatru (atenţie, nu în club, unde mai bei o bere, mai tragi o ţigară) la ora asta... Dar n-avem ce face. Ora e aia care e, piesa e o comedie romantică, actorii puţini. Sperăm măcar spectatorii să fie mai mulţi”.

Manole mai spune că, dacă vă bate gândul să vă adunaţi prietenii şi să mergeţi să râdeţi de actori (căci “piesa e mult mai tare când o vezi în gaşca”), puteţi cumpăra bilete, căci mai sunt.

Să ştiţi că Marius Manole nu ar îndemna publicul să meargă la un spectacol fără valoare. De aceea am inserat aici textul lui de “PR”. Am pariat cândva pe Manole, am încredere în el. Apoi, de ce să nu mizaţi pe semnătura regizorală a lui Radu Beligan? De ce să nu o (re)vedeţi pe Medeea Marinescu? E la fel de atrăgătoare şi talentată. Aşa că: “La teatru, toată lumea!”, cum  are obiceiul să îndemne Marcel Iureş.

×