x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Teatru O nouă premieră la Sala Nouă a Teatrului de Comedie: Plăcerile și chinurile adulterului

O nouă premieră la Sala Nouă a Teatrului de Comedie: Plăcerile și chinurile adulterului

de Magdalena Popa Buluc    |    22 Ian 2022   •   13:05
O nouă premieră la Sala Nouă a Teatrului de Comedie: Plăcerile și chinurile adulterului
Sursa foto: Mihnea Irimia

Teatrul de Comedie anunță premiera spectacolului PLĂCERILE ȘI CHINURILE ADULTERULUI de Valentin Krasnogorov, regia Lorena Zăbrăuțanu, scenografia Maria Nicola, care se va desfășura sâmbătă, 29 ianuarie, ora 19.00, la Sala Nouă (Sf.Vineri nr.11). Distribuția: Dan Rădulescu și Smaranda Caragea

„Plăcerile și chinurile adulterului” este o comedie despre dileme, despre decalajul dintre ce trebuie să facem și ce vrem să facem și cum negociem să găsim o cale de compromis. Despre constrângeri și dorința de libertate, despre curajul de a face alegeri pe muchie de cuțit și teama care te împinge să rămâi în zona de confort fără să îți asumi niciun risc.  

 Un cuplu de amanți care rămâne blocat în zona de mijloc a unei relații clandestine, fiecare dintre ei fiind deja căsătorit, încearcă să găsească în permanență rezolvări pentru a-și putea menține echilibrul sub asaltul obligațiilor din toate părțile. Când e vorba de făcut alegeri, perspectiva regretului de a fi mers într-un sens sau altul atrage după sine ezitarea, care la rândul ei poate să ducă la amânarea unei decizii pe termen nedefinit.  

Spectacolul îi urmărește pe cei doi de la prima fază a îndrăgostirii, în care nu se gândesc prea mult la viitor, de-a lungul a câtorva luni de relație când situația devine din ce în ce mai greu de gestionat și până la momentul în care așteaptă un copil iar sentimentele s-au tocit.  (Lorena Zăbrăuțanu)

Proiect câștigător la concursul COMEDIA ȚINE LA TINEri, ediția a X-a, 2019

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

                                      

×
Subiecte în articol: teatrul de comedie