x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Echipa

13 Aug 2007   •   00:00

Mi-am rugat colegii să-mi dea o poveste. Amintirea primei intălniri cu Florian Pittiş sau a unui moment care i-a marcat.

Mi-am rugat colegii să-mi dea o poveste. Amintirea primei intălniri cu Florian Pittiş sau a unui moment care i-a marcat.

Silvana Chiujdea(Emisie-Silvana)

MĂDĂLINA ION (Emisie_Mădă) "Eram in studioul de emisie, făceam emisiune despre Eroii Revoluţiei. Difuzasem căteva melodii mai puţin cunoscute ale lui Dorin Liviu Zaharia şi Nicu Vladimir. A sunat in emisie şi a cerut să-mi vorbească. N-am să uit căt voi trăi cum ii suna vocea. Mi-a mulţumit, ii făcusem o bucurie imensă difuzănd melodiile pe care le indrăgea atăt de mult."

RAMONA VOICU (Emisie_raluk) "Eu eram deja chat-erash şi ascultător fidel! Intr-una din zile primesc un telefon acasă... Era Motzu!!! M-a invitat a doua zi la el, la birou, să stam de vorbă! "De măine ai emisiune!!"... "Cum?! Păi... ştiţi... eu... emisiune??!!"

CLAUDIA CUMPĂNAŞU (Emisie-claudia) "Există un moment care mă răscoleşte de fiecare dată cănd mi-l amintesc: primirea medaliei (prima acordată) de «chateraş de 5 stele», un fel de «medallion» ca cel purtat de cei din armată, o tăbliţă ştanţată cu numele meu!"

CRISTINA STOIAN (Emisie_Crys) "Ascultător, ceteraş, moderator, tănăr prieten - acestea au fost etapele. Moţu cobora in emisie de căte ori avea ocazia - eu, copil fermecat de frumos, el, copil fermecat să arate ce a mai lucrat la site. Mă privea minunat intrebănd fără să vrea răspuns: «Inţelegi?»."

NONI HUTTERER (Emisie_Noni) "La discuţia preliminară am intrebat cu jumătate de glas: Şi cam care sunt aşteptările de la emisiunea asta? Din spatele unui norişor de fum de la Carpaţiul «fără», am primit cel mai neaşteptat răspuns: «Nimic, domnule. Vezi-ţi de treabă, cu tot cu muzica ta de funie şi săpun. La revedere!»."

RUDY ROTH (Emisie_Rudy) "Moţu. Un om pentru descrierea căruia ar trebui inventate alte căteva zeci de cuvinte in limba romănă. Pentru mine, Moţu a fost mai degrabă un prieten decăt un şef."

VIORICA NARCISA GHEORGHE (Emisie-Vio) "Motzu nu a fost pentru mine, el va fi intotdeauna… «Puţini sunt cei care te pot jigni», mi-a spus intr-o zi şi de atunci am inceput să analizez altfel tot ceea ce mă inconjoară şi să mă preţuiesc mult mai mult!"

CLAUDIU NIŢĂ (Emisie_Claudiu) "Era vorba de forţa exemplului. Dacă ceva nu mergea şi nu era acoperit de agendele lui se dădea imediat semnalul: «TRAGEDIE!!». Nu ştiu dacă de acolo de unde s-a dus va mai lansa semnalul: «Smoke On Water», dar cu siguranţă va monta primul switch şi va instala primul server de PHPşi dă F5 (refresh) pe www.radio3net.ro."

ADI GHEORGHE (Emisie_Adi) "Aveam 17 ani, eram la liceu şi nu ştiam prea multe despre radio, da’ l-am intălnit pe Moţu."

RĂZVAN NICA (Emisie_RazVanNet) "Pentru mine Motzu a fost, este şi va fi Profesorul, Indrumătorul, Prietenul… Moţu m-a «botezat» RazVanNet, mai pe scurt Dr. Net."

VICTOR MARIN (Emisie_Victor) "Imi aduc aminte cu drag cum ne salutam pe hol de la distanţă, milităreşte.... Cănd ziceam eu «Buna ziua» cred că şefu’ imi citea pe buze... cănd zicea Motzu «Bună ziua» auzea tot palierul."

ANCA VRABIE (Emsie_Daria) "Este greu să fii tu insăţi şi să nu incerci să bravezi cănd stai in faţa unui om despre care simţi că ştie totul despre toate. Totul a fost insă foarte uşor cănd m-am confruntat cu situaţia: «Imi spui simplu: Moţu!".

LAURENŢIU STATE (Emisie_laurentiu) "Nu voi uita niciodată atmosfera in redacţie, nopţile petrecute in radio pt finalizarea unui site, Revelion, Folk You!, discuţiile despre fotbal - astea nu erau tocmai amicale, eu fiind un stelist infocat cu sănge roşu-albastru, bancurile pe care ni le spunea in stilul lui caracteristic, felul in care (pe mine cel puţin) mă motiva şi, mai ales, felul in care mă striga din birou: «JEEEEEEETIX... DIACRITICELE!!!!!»."

IULIA OPRAN (Emisie_jully) "Eram in clasa a 7-a cănd părinţii ne-au dus, pe mine şi pe sora mea, la Bulandra să vedem «Cum se numeau cei 4 Beatlesi». De aici a inceput totul. M-am indrăgostit de vocea lui... Am fost foarte emoţionată cănd l-am revăzut şi mai ales pentru că lucram cu marele Florian Pittiş. Motzu, Iţi mulţumesc că in drumul tău prin viaţă te-ai oprit un pic şi in sufletul meu!"

×
Subiecte în articol: cănd florian pittiş 13 august 2007