x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale 08/08/08

08/08/08

de Vlad Teodorescu    |    09 Aug 2008   •   00:00

Aşteptată ca o zi  cu totul specială, a opta zi a lunii august a anului 2008, pare a fi trecut fără mari fiţe. Ba chiar a dezamăgit ca o dizeuza în care s-a pompat marketing la greu, dar care a rămas fără playback în mijlocul clipului de prezentare.



Aşteptată ca o zi  cu totul specială, a opta zi a lunii august a anului 2008, pare a fi trecut fără mari fiţe. Ba chiar a dezamăgit ca o dizeuza în care s-a pompat marketing la greu, dar care a rămas fără playback în mijlocul clipului de prezentare.

Catalogată ba ca ziua căsătoriilor, a botezurilor şi a divorturilor fericite, ba ca una în care e bine să joci la Loto sau să te baricadezi în casă dacă te-ai întors din drum, şi-a salvat onoarea pe ultima sută de metri cu un divorţ imobiliar, un transfer de şuşă pe tuşă şi un război instant.  

Aşadar:
Aflăm ca glumeţul premier Berlusconi a pus mîna pe matura şi a mutat praful de colo-colo în Napoli , nereuşind decît să bage mizeria crizei deşeurilor din Sudul fierbinte sub preşul mediatic.

Magda lu’ Tolea  lu’ Ciumac declară în faţa naţiunii că încă mai împarte cu soţul patul conjugal, nu pe motiv de împacare în plin proces de separare ci datorită lipsei de spaţiu locativ. De unde rezultă că OTV nu este singura garsonieră unde se întîmplă minuni.

La ora 08 şi 08 minute s-a dat startul celei mai scumpe ediţii a Jocurilor Olimpice din toate timpurile.

Posibila intrare a lui Nea Mitică Dragomir în PL-D a creat înca o fisură umană în monolitul partidului pe care domnul Boc işi închipuie că îl conduce, demonstrînd că niciodată nu vor încapea mai mulţi Corleone în aceiaşi familie.

Băsescu a lăcrimat la Beijing insuflînd pe această cale curaj şi barbaţie componenţilor lotului olimpic. De parcă ar fi vrut să le ia locul în competiţie. La Stolojan strategia a reuşit!

O publicaţie din Franţa a abandonat pentru moment subiectul urşilor-gunoieri, ocupîndu-se în sfîrşit de aspecte mai vesele, cum ar fi faptul că românii interzic înmormantările la vedere în staţiuni pentru a nu perturba distracţia în perioada estivală.

Rusia atacă Georgia, bombardarea oraşului de baştină al tovarăşului Stalin fiind primul test pe care preşedintele Medvedev îl are de trecut pentru a demonstra naţiunii şi nevestei dacă se ridică sau nu la nivelul predecesorului său, Vladimir Putin.

Prinţesa Brianna Caradja e pe cale să-şi piardă atît soţul prin divorţ cît şi încrederea în bărbaţi fără a preciza cui îi va încredinţa privilegiul viitoarelor confesiuni şi legături amoroase. Despre o eventuală sihăstrire, agenţiile de ştiri nu pomenesc, deocamdată, nimic.  

Era să uit ce era mai important. 08/08/08 este şi ziua cînd nu-i indicat să faci promisiuni. S-ar putea să ţi le ţii…

×
Subiecte în articol: editorial