x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Frumosul fiu al lui Mutu şi al Alexandrei se simte bine în România

Frumosul fiu al lui Mutu şi al Alexandrei se simte bine în România

de Florin Condurateanu    |    30 Noi 2020   •   07:10
Frumosul fiu al lui Mutu şi al Alexandrei se simte bine în România

Rar, chiar în lumea largă, să se însoţească în faţa altarului doi frumoşi încât te freci la ochi să constaţi că nu e vis, e realitate. Perechea de miri Adi Mutu şi Alexandra Dinu erau potriviţi pentru orice copertă de revistă, tindeau spre frumuseţea pură. Am susţinut în orice ocazie că rar un popor atât de frumos şi la exterior, şi la construcţia interioară precum poporul român, splendide mândrele noastre, impozanţi flăcăii români, plus sufletele calde, ospitaliere, generoase ale românilor, în acord cu superba noastră ţară.

Din asemenea părinţi frumoşi, precum fotbalistul aplaudat peste tot Adi Mutu şi juna Alexandra Dinu, aleasă pentru distribuţiile filmelor italiene, nu putea să se nască decât o frumuseţe de fiu, Mario, ajuns acum la 17 ani. Ameţiţi un pic şi de celebritatea lor, Adi şi Alexandra au avut fricţiuni şi nu s-au înţeles. Au divorţat, iar Alexandra l-a crescut ea pe Mario, mai mult prin Italia, unde era cu cotă în filme şi televiziune.

Strălucitoarea Alexandra a revenit în ţară, face parte din juriul unui concurs de televiziune şi l-a adus cu ea şi pe frumosul fiu. Ea s-a confesat că Mario se simte foarte bine în România, poate ţine legături mai strânse cu tatăl Mutu, ajuns antrenor al naţionalei Under 21 a României. Alexandra Dinu a declarat că nu ştie unde se va stabili fiul, care ştie 4 limbi şi este „cetăţean al planetei”! A făcut o omisiune, că este şi cetăţean al României, cu părinţi doi celebri români, deci prin fiinţa lui susură sânge profund românesc!

Reamintesc că Florian Munteanu, alintat „Big Nasty”, a jucat în filmul de succes „Creed 2”, fiind ales de Silverster Stallone, iar acum va apărea şi în superproducţia americană ca singurul erou renăscut printre ceilalţi. Vedetă acum la Hollywood, Florian Munteanu vorbeşte perfect româneşte, deşi s-a născut şi şcolit în Germania. Ei bine, Big Nasty declară peste tot că e român şi pe îmbrăcăminte are tricolorul românesc.

 

 

×