x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Nicolas Cage plăteşte pensie nepoţilor români

Nicolas Cage plăteşte pensie nepoţilor români

de Florin Condurateanu    |    03 Dec 2020   •   08:15
Nicolas Cage plăteşte pensie nepoţilor români

Marea vedetă a Hollywood-ului Nicolas Cage plăteşte, după cum vrea, dar şi cu hotărârea instanţelor judecătoreşti din Statele Unite, pensie alimentară celor doi nepoţi, Sorin şi Lucian, copiii fiului său Weston, făcuţi din mariajul cu scenarista de origine română Danielle. Cei doi nepoţi ai marelui actor american Nicolas Cage au 3 şi 5 ani, au sânge românesc şi vor primi de la bunicul lor celebru 16.000 de dolari pe lună pensie alimentară pentru că tatăl lor, fiul lui Nicolas Cage, la rându-i actor, nu are bani, fiind în secetă de roluri, după ce a jucat în „Corbul”, „Traficantul” etc. Scenarista cu origini puternic româneşti Danielle a fost 3 ani soţia fiului rătăcitor Weston Cage, dar s-a despărţit de feciorul cunoscutului actor pentru că acesta era dependent de alcool.

Nicolas Cage îndrăgeşte România, a filmat aici, la noi, 2-3 pelicule ale marilor case de producţie americane, s-a simţit bine pe meleagurile româneşti în  perioada cât a stat la Bucureşti. De altfel, este de amintit că Nicolas Cage, vrând să-şi croiască drum de succes în cinematografie pe spezele lui, şi-a schimbat numele, el fiind din celebra familie din industria cinematografică condusă de Francis Copolla, autorul uluitoarei trilogii „Naşul”.

Au mai poposit în România, filmând în pelicule de succes americane şi alte aplaudate staruri ale Hollywood-ului: Jean Claude van Damme, Wesley Snipes, Cuba Gooding junior. Au fost primiţi cu toată căldura sufletului românesc, au lăudat sejurul în România. Am auzit confesiunile unor români care l-au situat pe primul loc al felului prietenos de a fi pe Cuba Gooding junior, care s-a împrietenit cu colegii români. A vizitat splendidele locuri româneşti şi vedeta americanilor Gerard Butler, atunci prins într-o frumoasă iubire cu superba româncă Mădălina Ghenea. 


 

 

×