x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale O secunda

O secunda

de Marius Tucă    |    22 Dec 2005   •   00:00

Ideile, proiectele, editiile de colectie, suplimentele si editiile speciale care vor veni in casele voastre in 2006 o data cu Jurnalul n-o sa ne mai lase timp pentru nimic altceva, doar pentru voi, si, daca viata cu sufletul la gura ne va dovedi, mai avem o speranta in plus: anul 2006 are cu o secunda mai mult decat 2005, datorita trecerii la noul Timp Universal Coordonat.



Scriu acest articol cu sufletul la gura. Asa cum am trait tot anul. Am inceput in presa cu viata contracronometru, am continuat cu viata traita cu ochii pe ceas si am ajuns la viata petrecuta cu sufletul la gura. Eforturile noastre - ale celui care va scrie, ale echipei de la Jurnalul National si eforturile tuturor colaboratorilor nostri - n-au fost, sper, in zadar.
V-am oferit in fiecare zi tot ce-am avut noi mai bun, de la documentare la inspiratie, de la anchete la imaginatie. Pasiunea si daruirea noastra pentru aceasta meserie, si deci pentru dumneavoastra, s-au transformat in credinta si au devenit modul nostru de a trai, modul nostru de a fi. Cred ca ne-am tinut toate promisiunile pe care le-am facut fata de noi si fata de voi. Ne-am propus ca anul care va veni sa fie cel mai bun an editorial din istoria de aproape treisprezece ani a Jurnalului National. Ideile, proiectele, editiile de colectie, suplimentele si editiile speciale care vor veni in casele voastre in 2006 o data cu Jurnalul n-o sa ne mai lase timp pentru nimic altceva, doar pentru voi, si, daca viata cu sufletul la gura ne va dovedi, mai avem o speranta in plus: anul 2006 are cu o secunda mai mult decat 2005, datorita trecerii la noul Timp Universal Coordonat, au anuntat oficiali ai observatorului din Paris. Va fi secunda noastra de nebunie in plus, de libertate, secunda noastra de imaginatie totala, secunda care sa ne salveze in fata vietii traite cu sufletul la gura. Si-n definitiv, pentru ziarul numarul unu din Romania e suficienta o secunda pentru a ramane cel mai bun. Sarbatori fericite!

×
Subiecte în articol: editorial secunda