x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale P şi P din maşină

P şi P din maşină

de Roxana Jianu    |    25 Feb 2011   •   17:00
P şi P din maşină
Sursa foto: /Thinkstock
153725-thinkstock86492234.jpg"If you see me walking down the street"... ce vei face?!? Păi, depinde pe cine vei întâlni / cât de norocos eşti. La o primă vedere, nu poţi distinge oamenii cu pro­bleme de cei normali. Îţi trebuie puţin mai multă atenţie, dacă eşti curios să afli. Aşa că... let’s start the "party"!

Pe tarabe, reviste şi ziare de tot felul îşi anunţă exclusivitatea asupra unor subiecte de-a dreptul incendiare. Mergi mai departe, silindu-te să te concentrezi pe chestiuni cu adevărat ilustre, să nu te laşi momit. Te urci în maşină, dar un puşti îmbrăcat neglijent şi deloc timid, abia ajuns la vârsta pubertăţii, ţi-ajunge în dreptul geamului şi te-ndeamnă să cumperi "cel mai bine vândut ziar din România. Avem subiecte fierbinţi, cu P şi P" (nu se pot reproduce cele două cuvinte, însă este uşor "să... descifraţi"). Deschizi ziarul aruncat în maşină, iar imaginile deocheate îţi invadează instant vederea. Nu ştii ce să crezi. Oare lumea chiar a luat-o... pe cărare? Sau toate ce ne sunt puse la dispoziţie sunt trucaje?

S-o luăm cu începutul. "Au luat naştere", într-un timp mărginit, un puhoi de personaje ieşite din tipare, după regulile celor stricţi în decenţă. Eleva porno, de pildă. Deşi a ieşit din atenţia presei la fel de repede precum a intrat, ca să păstrăm jocul, fie el şi de cuvinte, cu care eleva a fost obişnuită, gestul e de neuitat. În acea perioadă, pe internet se găseau şi câteva filmuleţe făcute de amatori în care apăreau doi ELEVI de gimnaziu care se autostimulau în baia şcolii, într-o recreaţie. Mai târziu, un preot reclama un bărbat care, zice-se, l-ar fi violat. Oamenii legii l-au pus să jure cu mâna pe Biblie că a fost violat, moment în care preotul s-a confesat: "Am minţit. Îmi pare rău! De fapt, nu am fost violat. Eu mi-am dat pantalonii jos, m-am aplecat şi l-am rugat pe el...". Cum ar zice ame­ricanii: "Speechless!". Apoi apar imaginile cu politicianul care se autostimula în faţa camerei web.

Dacă nu este destul de bogată lista, permiteţi-mi să o completez. O poliţistă face videochat în timpul liber, un cunoscut cântăreţ de la noi se dă la o fană pe internet şi se masturbează pentru aceasta în faţa camerei, model urmat şi de un domn ce se află la conducerea unui cunoscut club de fotbal. O doamnă, ajunsă populară după mariajul cu un compozitor român, se lasă pozată de partenerul de amor mult mai tânăr decât dumneaei în timp ce-l stimulează sexual.

Un fotbalist se pozează complet dezbrăcat, potri­vit spuselor sale, pentru iubita sa, asistentă tv de profesie. Iar cireaşa de pe tort: o ziaristă face dez­vă­luiri săptămânale, în cadrul unei reviste, refe­ritoare la viaţa sexuală avută cu numeroase perso­nalităţi care mai de care mai populare, pe care le include într-un aşa zis top. Vorbeşte despre mărimi, fantezii, eşecuri, un posibil viol (?!?) şi multe alte picanterii intime, ce depăşesc infinit decenţa şi morali­tatea. Poate că toate aceste... eliberări hormonale enume­rate, aparent nelimitate, n-ar stârni repulsie dacă s-ar derula după perdea. Dar când te pozezi şi te filmezi în astfel de ipostaze, divulgi chestiuni intime (demne de înroşiri profunde ale obrajilor) în scopul obţine­rii unor foloase materiale, mai este ok? S-ar zice că da, având în vedere preţul care se pune pe acestea. Revenim la ziarul din maşină săptămâna viitoare.

×