x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Zaruri rele în dragoste

Zaruri rele în dragoste

de Florin Condurateanu    |    03 Aug 2020   •   07:10
Zaruri rele în dragoste

Alintată de succes, înconjurată de iubirea publicului, artista Anca Ţurcaşiu nu se dovedeşte prea norocoasă în dragoste. Cam dă cu zarurile destinului ei 2-1, nu 6-6 ca pe scenă. Cu o siluetă demnă de „Lacul lebedelor” şi la 50 de ani, fermecătoare ca întotdeauna, împătimită de meseria de artistă, fără nicio blazare după 25 de ani de ropote de aplauze primite pe scenă, iată că Anca Ţurcaşiu anunţă, cu întristare şi în virgulele scriiturii pe Facebook, cum că a divorţat de soţul Cristian Georgescu. Cei 22 de ani de căsnicie s-au făcut ţăndări, oricum semnale discrete că scârţâia căsătoria lor apăruseră, dar Anca a fost tot timpul discretă, elegantă cu prezentarea destinului ei, acum însă ruptura era singura variantă.

Eu am fost martor la despărţirea de Gheorghe Gheorghiu, ei fiind împreună 4 ani. În 1997, pe când eu realizam la Antena 1 emisiunea mea „Vedete în papuci”, acasă la personalităţi ale României din toate domeniile, am făcut două ore de interviu în apartamentul din șoseaua Panduri, unde locuiau cei doi populari cântăreţi şi iubiţi, Anca Ţurcaşiu şi Gigi Gheorghiu. Nu aflasem de despărţirea lor, petrecută cu doar o săptămână în urmă, şi eram mirat de ce şi Anca, şi Gigi voiau să facem două interviuri distincte, separate. Până la urmă, la insistenţele mele, am realizat o emisiune de succes cu cei doi în apartamentul de vizavi de Academia Militară. Au povestit, Anca a cântat melodii de inimă compuse de Gheorghiu, acompaniamentul însemna doar chitara lui Gigi. Buni la suflet amândoi, miloşi, creşteau... un purcel în baie, nu-i lăsa inima să-l facă friptură. Atmosfera în timpul emisiunii a fost destinsă, cu haz, dar o anume răceală se simţea între cei doi, iată despărţiţi. Anca, cu seriozitatea ei în orice, plângea pe stradă, zglobiul Gigi avea ochi alunecoşi şi inimă zburdalnică după alte fuste.

Cu lacrimi pe obraz Anca a plecat într-un turneu de succes în America, unde îl cunoaşte pe Cristian Georgescu, medic stomatolog, dar care nu profesa stomatologia nici acolo. Amor la prima vedere, căsătorie, revenire în România, un fecior acum de 20 de ani, dar iată că delicata Anca anunţă că drumurile lor s-au despărţit. Anca se străduia să fie şi artista polivalentă de totdeauna, preda artă şi la grădiniţă particulară, însă soţul nu prea avea chef de meserie, îl atrăgeau prea tare distracţiile. Anca Ţurcaşiu dăduse din nou păgubosul 2-1 la zarurile iubirii.

 

 

×
Subiecte în articol: Anca Țurcașiu