x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 ”Tricolorii” stau în lux: generalul Iordănescu îşi duce ”armata” la castel

”Tricolorii” stau în lux: generalul Iordănescu îşi duce ”armata” la castel

06 Iun 2016   •   23:10
”Tricolorii” stau în lux: generalul Iordănescu îşi duce ”armata” la castel

Pe durata Campionatului European, ”tricolorii” vor locui şi se vor antrena la câţiva kilometri de Paris. Raţ şi compania vor fi cantonaţi într-un castel aflat în mijlocul pădurii şi transformat în hotel de cinci stele.

Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly este locul unde, începând de ieri, generalul Anghel Iordănescu şi-a dus “armata”. Impresionanta clădire a fost construită în urmă cu 105 ani de arhitectul Guillaume Tronchet şi a aparţinut compozitorului francez Fernand Halphen. Din acest motiv, decorul interior are ca temă muzica. În schimb, exteriorul este dedicat elementelor de vânătoare, o altă pasiune a fostului proprietar.

Devenit hotel de 5 stele, Mont Royal a fost gazda, în mai multe rânduri, echipelor de fotbal franceze Olympique Lyon şi Olympique Marseille. De la stabiliment, “soldaţii” lui “Tata Puiu” vor trebui să parcurgă o distanţă de doar 35 de minute, cu autocarul, până la Stade de France, arena pe care România va deschide turneul, împotriva Franţei, şi doar 60 de minute până la Parc des Princes, stadionul pe care se va disputa al doilea meci, împotriva Elveţiei. Singura problemă a “tricolorilor” e distanţa până la Lyon, unde băieţii noştri vor încheia partidele din grupă, contra Albaniei. 475 de kilometri vor trebui să parcurgă Raţ şi coechipierii săi pentru ceea ce se anunţă a fi meciul decisiv pentru calificarea în “sferturi”.

 

Are piscină interioară, spa şi jacuzzi

Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly dispune de 108 camere şi apartamente, 12 săli de conferinţe şi două restaurante. Printre facilităţile pe care le oferă acest adevărat paradis hotelier se numără: piscină interioară, spa, jacuzzi şi teren de tenis, toate amenajate la cel mai înalt nivel. Terenul de antrenament pe care îl vor folosi elevii lui Iordănescu se numeşte Stade D’Orry La Ville şi se află la doar 5 minute de mers cu autocarul faţă de hotel.

 

”Cazarmă” interzisă presei

Generalul Iordănescu a suflat şi în iaurt pentru a avea parte de linişte pe durata în care reprezentativa României se va afla în Hexagon. “Tata Puiu” le-a cerut jurnaliştilor şi suporterilor români care se vor deplasa în Franţa să nu se cazeze la Tiara Chateau Hotel Mont Royal Chantilly, ca să nu-i distragă pe jucători de la pregătirea meciurilor de la CE.

 

Distanţa de la hotel la…

Terenul de antrenament: 3 km;

Aeroportul Charles de Gaulle: 15 km;

Stade de France (stadionul gazdă al meciului Franţa - România): 32 km;

Centrul Parisului: 44 km;

Parc des Princes (stadion gazdă al partidei România - Elveţia): 46 km;

Lyon (oraşul gazdă al întâlnirii România - Albania): 475 km.

×