x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun 20 de români, răniţi într-un accident în Austria

20 de români, răniţi într-un accident în Austria

de Ovidiu Ciutescu    |    25 Feb 2008   •   00:00

10:09  • Cel puţin 20 de români au fost răniţi într-un accident produs duminică seară în districtul Schwechat din apropierea Vienei după ce autocarul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion înmatriculat în Bulgaria, după care s-a răsturnat, relatează cotidianul Der Standard în ediţia electronică.

Cel puţin 20 de români au fost răniţi într-un accident produs duminică seară în districtul Schwechat din apropierea Vienei după ce autocarul în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion înmatriculat în Bulgaria, după care s-a răsturnat, relatează cotidianul Der Standard în ediţia electronică.

 

DRAMĂ. Accidentul a avut loc pe o autostradă din apropierea capitalei austriece. Autorităţile austriece au demarat o amplă operaţiune de salvare în care au fost implicate circa 70 de persoane şi 20 de autovehicule de intervenţie. Accidentul a avut loc în jurul orei 23.00 (00.00, ora României). Potrivit cotidianului austriac, la bordul autocarului se aflau aproape 30 de persoane. Printre răniţi se află se află şi un copil, potrivit unui oficial austriac aflat la locul accidentului. Unul din cei doi şoferi ai camionului bulgar a fost, de asemenea, rănit. Circa zece persoane au scăpat nevătămate în urma accidentului. Potrivit oficialului austriac, operaţiunea de intervenţie s-a încheiat după 90 de minute. Nu se cunosc deocamdată împrejurările producerii accidentului.

×
Subiecte în articol: magazin