x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Abramovici, cu "onoarea reperată" şi buzunarul plin

Abramovici, cu "onoarea reperată" şi buzunarul plin

de Sînziana Stancu    |    19 Mar 2010   •   00:00

Patronul clubului englez de fotbal Chelsea a primit despăgubiri grase pentru publicarea unor informaţii mincinoase despre el de ziarul italian La Repubblica.



Miliardarul de origine rusă a obţinut câştig de cauză la instanţa supremă din Londra, în procesul de calomnie pe care l-a intentat publicaţiei italiene La Repubblica, care scrisese anul trecut, în luna mai, că Abramovici suferise "o grea pierdere la poker, fiind forţat să dea în schimb unul dintre iahturile lui de lux, în valoare de o jumătate de milion de euro, pentru a-şi acoperi datoria". Ziarul italian mai scria că, din cauza patimii sale pentru poker, relaţia lui Abramovici cu prietena lui, Daria Zukova, avusese de suferit" şi că după acest episod, el "a început să joace poker online".

Publicaţia italiană şi-a recunoscut vina în faţa instanţei londoneze şi urmează să îi plătească lui Abramovici daune morale, însă valoarea acestora nu a fost precizată de nici una dintre părţi. Se ştie doar că este vorba despre o despăgubire substanţială şi că banii primiţi vor fi donaţi unei asociaţii de caritate.

×
Subiecte în articol: magazin