x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Accesorii must-have în 2011

Accesorii must-have în 2011

de Adriana Vaduva    |    14 Ian 2011   •   00:09
Accesorii must-have în 2011
Sursa foto: /Thinkstock
146438-thinkstock-106528038.jpgÎn plină criză economică, ne vine mai greu să dăm banii pe haine. Aşa că n-ar fi rău să „înfrumuseţăm” garderoba de anul trecut cu ceva în trend. Iată cu ce trebuie să vă pregătiţi pentru sezonul primăvară-vară 2011 ca să vă asiguraţi un look cool.

Ochelari În formå de ochi de pisicå. Inspiraţi din stilul glamour al anilor '50/'60, oche­larii cu vârfurile mai ro­tun­jite sunt recoman­daţi persoanelor care au faţa mai pătră­ţoasă sau în formă de diamant. În timp ce doamnelor cu faţa rotundă le sunt recomandaţi oche­larii care au vârfuri ascuţite.

Centura-poşetă. Plicul este din nou la modă. Numai că de data aceasta, însăşi poşeta are „accesoriu”: o centură. Purtată în talie sau pe şol­duri, centura-poşetă poate avea di­verse forme, culori şi texturi. Dar dacă este din piele este cu atât mai bine.

Kitten heels. Deşi comozi, de­s­pre pantofii cu tocul mic şi ascuţit nu se poate spune că au sex-appeal-ul tocurilor „stilleto”. Au reuşit însă să străbată vremu­rile şi să revină în actualitate taman din anii '50-'60. (
Clogs. Încălţările cu talpă din lemn au fost „must have” în 2010. N-or fi cei mai eleganţi sau comozi, însă saboţii sunt pe val şi în 2011. Cu o singură condiţie: să aibă tocu­rile cât mai mari.

×
Subiecte în articol: fun