x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Actorul Horia, căntăreţul Brenciu

Actorul Horia, căntăreţul Brenciu

04 Ian 2008   •   00:00

„Nu mă consider actor in adevăratul sens al cuvăntului. O dată cu rolul din «Om sărac, om bogat» am descoperit cea mai recentă pasiune a vieţii, una dintre bucuriile personale pe care nu mă ascund să le arăt"

 

„Nu mă consider actor in adevăratul sens al cuvăntului. O dată cu rolul din «Om sărac, om bogat» am descoperit cea mai recentă pasiune a vieţii, una dintre bucuriile personale pe care nu mă ascund să le arăt"

 

  • Dacă tot ai jucat in serialul „Om sărac, om bogat", in viaţa re­a­­lă ce situaţie ar fi mai con­vena­­bi­lă pentru tine? Sărac şi cinstit ori bogat şi cu conştiinţa in­căr­­ca­tă?

Pot doar să-ţi spun că bogat eşti a­tunci cănd munceşti, te imbo­gă­ţeşti şi ai cu cine impărţi răsplata muncii.

 

  • Care a fost cel mai greu moment al vieţii tale?

Cred că n-a fost incă...

 

  • OK. Hai, spune-ne ceva de­spre viitorul tău album muzical. Eşti cunoscut deja ca fiind şi un căntăreţ cu talent. De ce abia acum ieşi pe piaţă cu un album?Â

 

Oamenii din Bucureşti sau din ţară, companiile naţionale şi multina­ţio­na­le, clienţii mei, cei care m-au che­mat in toţi aceşti ani să cănt, cred că nu au regretat alegerea pe care au fă­cut-o. Oamenii au auzit, probabil, de­spre spectacolele mele, despre show-urile pe care le produc, au in­trat poate pe www.hbm.ro şi au vă­zut acolo că am orchestră şi colaborări cu foarte mulţi artişti, cu care in­ter­pretez tot felul de cover-uri. Faptul că le-a plăcut mă flatează. Dar, cu toate astea, eu nu sunt cunoscut drept un căntăreţ in Romă­nia. Dincolo de asta, n-am avut piese la radio sau videoclipuri la posturile de gen. Totuşi, avantajul cu care pornesc la drum in acest proiect ori­ginal este că am inţeles că trebuie să-ţi respecţi publicul, orice ai face, oriunde ai fi, pe scenă sau in afara ei!

 

  • O să fie primul şi ultimul tău album sau vor mai urma?

Sinatra, la 70 de ani, cănta prin Japonia. Am şi eu reperele mele... Dorinţa mea este să cănt cel puţin pănă la 60 de ani. Pentru asta insă mai trebuie să scot ceva material discografic...

 

  • Ai declarat că de-a lungul timpului „te-au curtat", ca să zic aşa, mai mulţi artişti care au incercat să-ţi compună diverse piese. De ce i-ai refuzat şi ai interpretat doar cover-uri?

Nu i-am refuzat. Am colaborat foarte bine cu ei... chiar dacă nu am mediatizat piesele respective. Le-am pus in sertar, dar nu ştiu dacă o să le scot prea curănd de acolo. Pentru a face un album in Romănia zilelor noastre, pentru a spune ceva deosebit in muzica acestui secol, nu iţi trebuie una sau două piese. Iţi trebuie cel puţin zece. Iar albumul nu trebuie să fie unul oarecare. El trebuie să aibă un stil, o unitate, versuri sănătoase, un mesaj decent, o strategie de lansare, de permanentizare pe piaţa muzicală şi o mie de alte lucruri care determină succesul acelui disc. Iar dincolo de toate ai nevoie şi de o casă de discuri. Eu sper ca alături de MediaPro Music să fac lucrurile pe care le-am visat.

×
Subiecte în articol: vedete