x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Admitere la Artă şi Design în China

Admitere la Artă şi Design în China

de Adriana V. Paduraru    |    Adrian Vaduva    |    21 Feb 2008   •   00:00
Admitere la Artă şi Design în China

Peste 7.000 de candidaţi îşi încearcă... talentul la examenul de admitere în Facultatea de Artă şi Design din provincia Shandong (China). Universitatea de Artă şi Design este una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din China.

Peste 7.000 de candidaţi îşi încearcă... talentul la examenul de admitere în Facultatea de Artă şi Design din provincia Shandong (China). Universitatea de Artă şi Design este una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din China. Tocmai de aceea numărul candidaţilor este foarte mare.

 

La tribunal - Ţinta colegilor din cauza flatulenţelor

O femeie din Marea Britanie s-a plâns în instanţă că este victima unor remarci crude şi jignitoare din partea colegilor de serviciu, din cauza flatulenţelor sale, informează site-ul Metro.co.uk. Femeia – al cărei nume nu a fost dezvăluit – a declarat că este mereu ţinta batjocurii colegilor de la Universitatea Metropolitană din Leeds, întrucât suferă de sindromul de intestin iritabil. Ea a precizat că nu există zi în care colegii să nu scoată zgomote care imită flatulenţele sau să nu facă glume “despre intestine”, considerându-se astfel discriminată. Însă judecătorul care s-a ocupat de caz a hotărât că acuzaţiile femeii sunt neîntemeiate, m-otiv pentru care n-a sancţionat universitatea şi nici pe colegii de muncă ai reclamantei.

 

Italia - Şi-a anulat nunta din cauza drogurilor

O femeie din Italia a reuşit, după un demers de 10 ani, să-şi anuleze căsătoria religioasă, motivul invocat fiind consumul de droguri al soţului său, informează site-ul Metro.co.uk. Italianca, al cărei nume nu a fost făcut public, şi-a prins soţul fumând marijuana chiar în noaptea nunţii şi de atunci se chinuie să-şi anuleze mariajul. După ce s-a consultat cu reprezentanţii Tribunalului Eclesiastic al Bisericii Catolice, Curtea de Apel din din Salerno i-a dat dreptate femeii.

 

Studiu - Aroma portocalelor calmează criminalii

Infractorii din Olanda au devenit mai puţin agresivi şi s-au implicat în mai puţine conflicte în închisoare, după ce au fost expuşi aromei de portocală, se precizează într-un nou studiu, citat de Daily Telegraph. Studiul, desfăşurat pe o perioadă de patru săptămâni, sugerează că deţinuţii, mulţi dintre ei cu acte de violenţă extremă la activ, au devenit mult mai calmi şi mai maleabili atunci când parfumul de portocală a circulat prin sistemul de ventilaţie al celulelor. “Luptele în închisoare s-au redus considerabil şi folosim cu 10% mai puţine medicamente de calmare”, a declarat şeful serviciilor de poliţie locale, Herma Heester.

 

British Airways - Peste un milion de bagaje pierdute

Cea mai mare companie aeriană din Marea Britanie, British Airways, a pierdut anul trecut peste 1 milion de bagaje – un număr-record în Europa. Potrivit unui raport al Asociaţiei Companiilor Aeriene din Europa, British Airways a pierdut, în 2007, 26,5 bagaje la fiecare 1.000 de pasageri. Totodată, 35,5% dintre zborurile de pe Heathrow au fost întârziate cu cel puţin 15 minute, Marea Britanie devenind ţara cu cele mai multe întârzieri de zboruri dinEuropa.

×
Subiecte în articol: magazin