x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adrenalină şi ştiri

Adrenalină şi ştiri

de Oana-Maria Baltoc    |    31 Oct 2008   •   00:00

Bianca Ioniţă, pasionată de paintball



 De unde pasiunea pentru paintball?

Când îţi place un anumit sport nu ai nevoie de un "de unde", pur şi simplu îţi place şi te simţi bine. Aşa a fost şi cu baletul, 13 ani am făcut pentru că mi-a plăcut, iar la 18 ani am făcut cunoştinţă cu televiziunea şi mi-a plăcut. Acelaşi lucru e valabil şi pentru paintball: ori îţi place ori nu. Fac parte din staff-ul tehnic al echipei Romaniacs tocmai pentru că o echipă de paintball nu înseamnă numai jucători, înseamnă încă mulţi alţi oameni implicaţi pe lângă, care ajută atât tehnic, cât şi la pregătirea meciurilor.

 De ziua ta de naştere ai avut parte de o surpriză legată tot de paintball. Poţi să ne povesteşti câte ceva de pe terenul de "război"?

Ziua mea a fost specială din multe puncte de vedere. Au fost toţi prietenii mei la petrecere, dar şi băieţii din echipă, însoţiţi de un echipament complet pentru paintball măsura mea. Nu există "război" pe terenul de paintball, există meciuri şi partide. Jocul de paintball sportiv nu este jocul de-a v-aţi ascunselea prin pădure sau simulare de război, este un sport ca orice alt sport. Echipa din care eu fac parte participă deja de vreo trei ani la cele mai importante campionate din Europa şi devin din ce în ce mai buni, tocmai pentru că ei privesc paintball-ul ca pe un sport de performanţă, iar experienţa acumulată i-a ajutat să devină de două ori campioni naţionali.

 Ţi-ai lansat o revistă online de beauty, unde eşti redactor-şef.  Prin ce se deosebeşte de celelalte publicaţii online de acelaşi gen?


Vreau să precizez că nu este numai de beauty, este o revistă pentru femei cu carieră şi realizate din acest punct de vedere. Este un site dedicat femeilor care au muncit, au avut idei şi au crescut prin forţele proprii în afaceri. Essenzza.ro nu se vrea un site glossy şi pentru orice femeie, targetul nostru e pentru orice femeie cu stil, eleganţă şi inteligenţă. Sperăm ca în cel mult un an să scoatem şi o ediţie printată a acestei reviste.

 La ce oră te trezeşti ca să ne prezinţi ştirile de la 7:30 dimineaţa?

Trebuie să fiu gata în fiecare zi la ora 7 pentru a avea timp de a mai parcurge o dată desfăşurătorul jurnalului şi ştirile. Multe dintre ele, fiind de ultimă oră, intră direct când sunt deja în emisie, deci pot să spun că citesc şi aflu la prima mână ce prezint, dar asta înseamnă ştiri. Nu mă trezesc extrem de dimineaţă, în jur de 6:00, şi nici măcar după şase luni de zile nu îmi este greu. Sunt o persoană matinală.

 De cât timp eşti împreună cu iubitul tău, Vlad? Se întrezăreşte undeva, în viitor, o cerere în căsătorie?

Sunt împreună cu Vlad din ianuarie 2008 şi nici prin cap nu ne trece să ne gândim la căsătorie. Suntem fericiţi împreună, ne bucurăm împreună de lucrurile simple. El mă susţine cu sfaturi în meseria mea, iar eu în meseria lui, coincidenţa face ca meseria lui să fie ceea ce îmi place mie: paintball-ul. E jucător profesionist de paintball.

 Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut? Şi ce alte sporturi extreme te mai atrag?  Nebunesc?

Nu există aşa ceva. Fac multe lucruri simple pentru mine şi nebuneşti pentru alţii, depinde de fiecare ce înţelege prin nebunesc. Pentru mine, azi, nebunesc este să traversez strada, pe trecerea de pietoni, la oră de vârf, într-o intersecţie şi nimeni să nu oprească să îţi ofere acest drept. Este ilar, mi se întâmplă zilnic, şi, culmea, plin de adrenalină. Mă pasionează maşinile, încă mai sper să devin pilot de raliu, dar nu am timp să fac o şcoală pentru obţinerea licenţei, formula 1 şi snowboard-ul.

×
Subiecte în articol: vedete paintball