x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adrian Mutu, aproape de şefie în clasamentul golgheterilor din Il Calcio

Adrian Mutu, aproape de şefie în clasamentul golgheterilor din Il Calcio

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Ian 2008   •   00:00
Adrian Mutu, aproape de şefie în clasamentul golgheterilor din Il Calcio

10:49 •  Adrian Mutu a urcat pe a doua poziţie în clasamentul golgheterilor din Serie A, după golul marcat duminică în faţa lui Empoli, fiind la egalitate cu Ibrahimovici.Cu două goluri marcate în meciul Livorno - Juventus, scor 1-3, Trezeguet a urcat pe prima treaptă a podiumului.

Adrian Mutu a urcat pe a doua poziţie în clasamentul golgheterilor din Serie A, după golul marcat duminică în faţa lui Empoli, fiind la egalitate cu Ibrahimovici.Cu două goluri marcate în meciul Livorno - Juventus, scor 1-3, Trezeguet a urcat pe prima treaptă a podiumului.

PUNCHERUL. Locul secund în clasamentul golgheterilor este ocupat de Adrian Mutu (Fiorentina) şi Zlatan Ibrahimovici (Inter Milano), fiecare cu 13 goluri marcate, cei doi fiind urmaţi de Maro Borriello (Genoa, 11 goluri) şi Francesco Totti (AS Roma, 10 goluri). Mutu a ajuns la doar cinci goluri de recordul realizat ]n urm[ cu cinci sezoane, sub tricoul lui Parma. Site-urile suporterilor lui Fiorentina scriu despre Mutu că a jucat "incredibil", chiar dacă în prima repriză a evoluat mai slab decât se aşteptau cei 5.000 de fani care au însoţit echipa în meciul cu Empoli. Gazzetta dello Sport scrie că Mutu a avut mult noroc la golul marcat, dar că a dovedit încă o dată că este un bun finalizator.

 

×
Subiecte în articol: magazin mutu