x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adrian Mutu: Fiorentina este la alt nivel, poate trece de oricine

Adrian Mutu: Fiorentina este la alt nivel, poate trece de oricine

de Ovidiu Ciutescu    |    15 Feb 2008   •   00:00
Adrian Mutu: Fiorentina este la alt nivel, poate trece de oricine

12:52 • Adrian Mutu, care a reuşit singurul gol în meciul câştigat de Fiorentina cu scorul de 1-0, în deplasare, în faţa lui Rosenborg, în 16-imile Cupei UEFA, a spus că echipa sa a trecut la un alt nivel de joc şi că de acum se poate lupta cu orice grupare din Europa, informează Fiorentina.it.

Adrian Mutu, care a reuşit singurul gol în meciul câştigat de Fiorentina cu scorul de 1-0, în deplasare, în faţa lui Rosenborg, în 16-imile Cupei UEFA, a spus că echipa sa a trecut la un alt nivel de joc şi că de acum se poate lupta cu orice grupare din Europa, informează Fiorentina.it.

PUTERNICI. La finele meciului, Adrian Mutu şi-a lăudat colegii cu care a evoluat împotriva lui Rosenborg: "A fost o partidă foarte frumoaseă şi am demonstrat că avem caracter. Am reuşit să depăşim criticile şi am ajuns pe drumul cel bun. Acum jucăm pentru noi, nu pentru adversari, şi sperăm să ocupăm primele patru locuri din campionat. Am câştigat în faţa unei echipe din Liga Campionilor, iar acest lucru ne dă curaj pentru următoarele întâlniri". Românul a adăugat că Fiorentina a demonstrat că este o echipă care începe să-şi arate forţa în Europa şi că jucătorii sunt în stare să învingă orice grupare. Mutu a fost notat cu nota 7 şi presa italiană a scris că pe lângă golul decisiv el a ajutat echipa şi în defensivă.

×
Subiecte în articol: magazin