x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adrien Brody vrea să se apuce de cântat

Adrien Brody vrea să se apuce de cântat

28 Apr 2011   •   17:16
Adrien Brody vrea să se apuce de cântat

Adrien Brody, care şi-a delectat fanii, sau, mai bine zis, fanele, cântând seducător în noua reclamă pentru Stella Artois, spune că şi-ar dori ca într-o bună zi să înregistreze un album care „să vorbească despre toate influenţele din viaţa sa”.

Deşi pare să sune precum o afirmaţie venită din partea unui om trecut de mult de prijma tinereţe, Brody, în vârstă de 38 de ani, a declarat recent că nu este absolut deloc îngrijorat că îmbătrâneşte, deoarece se simte mai fericit şi mai tânăr ca niciodată. „Treci prin diferite etape şi puncte în viaţă, şi asta este foarte interesant. Cineva poate să împlinească 40 de ani şi să fie încântat că a scăpat de decada 30 a vieţii, dar eu nici măcar nu mă gândesc la asta”, a spus actorul, citat de showbizspy.com. „Mă simt mai tânăr acum decât în urmă cu mulţi ani, mă percep mai bine şi sunt gata să ma accept atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional, iar asta vine numai cu vârsta. N-aş vrea sub nici o formă să retrăiesc perioada de la 20 de ani, deoarece acela a fost un timp greu încercat pentru mine”, a mai spus Brody.

Adrien Brody, care este cunoscut mai ales pentru rolul pe care l-a interpretat în „The Pianist” (2002), dar şi pentru filme precum „The Village” (2004) şi „The Jacket” (2005), va putea fi văzut în cea mai recentă peliculă a lui Woody Allen, „Midnight in Paris”, în care are o apariţie sporadică şi Carla Bruni, soţia preşedintelui francez Nicolas Sarkozy.

×
Subiecte în articol: adrien brody