x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Afacerea verii cu Buzdugan şi Morar

Afacerea verii cu Buzdugan şi Morar

27 Iul 2007   •   00:00

A venit vacanţa cu trenul din Franţa! La Daniel Buzdugan chiar se potriveşte, avănd in vedere că intenţionează in concediul binemeritat să facă o excursie la Paris.

A venit vacanţa cu trenul din Franţa! La Daniel Buzdugan chiar se potriveşte, avănd in vedere că intenţionează in concediul binemeritat să facă o excursie la Paris. Aşadar, cei doi spirituali de la radio 21 pleacă in vacanţă, şi nu oricum... Ca să nu ii pomenim prea des cu nostalgie, Morar şi Buzdugan au scos un CD cu "hituri demente", melodii parodiate, printre care şi cunoscuta Jaga Jaga neparodiată. Petrecere... la o vilă din Snagov, cu fripturi şi bere asortate la căldura arhidezbătută de afară. "Pe-aici", pe undeva Dan Capatos este prins intr-un joc de ping-pong impotriva arbitrului Ion Crăciunescu, "pe-acolo", domnul DJ, specific - DJ Prigoană face senzaţie cu starea de bună dispoziţie eclipsănd clar imaginea costumului negru devenit deja marcă inregistrată.


"Mămica" Adriana zămbeşte...

Din "clubul" celor imbrăcaţi la costum, Mircea Badea stă cuminte fără "artificii", adică fără ping-pong şi mici sau cărnăciori infulecaţi succint. A apărut şi-a dispărut... Printre oameni care mai de care mai insetaţi, una dintre jumătăţile "dimineţei demente" imi impărtăşeşte căteva planuri de viitor apropiat.

Unul dintre ele este că va prezenta "Genialii" impreună cu Jojo, fapt de care este foarte incăntat. Legat de planurile lor in tandem, Buzdugan ne anunţă că vor veni cu un format nou la radio, despre care (bineinţeles) nu putem afla prea multe pănă la momentul adevărului. Cănd ia sfărşit vacanţa? "Ne intoarcem pe 27 august!", spune Buzdugan glumeţ cu o faţă serioasă. Eu aş zice: cum altfel?

×
Subiecte în articol: vedete