x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ai făcut pipi în natură? E posibil să apari pe Google Street View! Un francez cu demnitatea lezată dă Google în judecată din acest motiv

Ai făcut pipi în natură? E posibil să apari pe Google Street View! Un francez cu demnitatea lezată dă Google în judecată din acest motiv

02 Mar 2012   •   11:13
Ai făcut pipi în natură? E posibil să apari pe Google Street View! Un francez cu demnitatea lezată dă Google în judecată din acest motiv

Un francez care a apare urinand in propria curte pe Google Steet View a dat compania in judecata, cerand eliminarea fotografiei si compensatii de 10.000 de euro.

Barbatul, care din motive eviente nu vrea sa i se cunoasca numele, spune ca, desi fata sa a fost blurata, tot poate fi recunoscut. Mai mult, barbatul, care are in jur de 50 de ani, spune ca s-a facut de rasul satului de 3.000 de oameni in care traieste, fiind recunoscut imediat de vecini.

"Toata lumea are dreptul de a beneficia de un anumit nivel de discretie", a declarat avocatul francezului, Jean-Noel Bouillard, pentru Reuters. "In cazul de fata, situatia e mai mult amuzanta decat serioasa. Dar daca era surprins sarutand o alta femeie decat sotia lui, in ce situatie s-ar fi aflat"?

Serviciul Google Street View a presupus ca aproape toate strazile din tarile in care functioneaza sa fie fotografiate dintr-un automobil care le-a parcurs in intregime.

Francezul care a urinat in propria curte, candva, in noiembrie 2010, credea ca nu il vede nimeni, fiindca usa curtii era inchisa. A fost surprins insa de camerele Google, fixate la inaltime, pe automobil.

Un verdict in acest caz ar urma sa fie dat la 15 martie.

Francezul din satul de 3.000 de oameni nu este singura persoana care a fost surprinsa urinand de camerele Google, insa. De cand serviciul este activ, zeci de oameni s-au trezit ca apar urinand in pozele facute pentru Google Street View, inclusiv in Romania.

×
Subiecte în articol: street view poze street view