x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Alex Ferguson: Gest obscen? Nu, a fost exprimarea bucuriei!

Alex Ferguson: Gest obscen? Nu, a fost exprimarea bucuriei!

de Ovidiu Ciutescu    |    21 Ian 2008   •   00:00
Alex Ferguson: Gest obscen? Nu, a fost exprimarea bucuriei!

11:42 • Sir Alex Ferguson a declarat că nu se simte vinovat, după ce a fost acuzat că a făcut un gest obscen către banca de rezerve a lui Reading la un gol al echipei sale, Manchester United, informează Sky Sports.

Sir Alex Ferguson a declarat că nu se simte vinovat, după ce a fost acuzat că a făcut un gest obscen către banca de rezerve a lui Reading la un gol al echipei sale, Manchester United, informează Sky Sports.

MANIFESTARE. "Tot ce am făcut a fost să-mi exprim uşurarea şi bucuria pentru faptul că am câştigat unul dintre cele mai grele meciuri din acest sezon. Reading a fost mereu o echipă greu de bătut. Jucătorii au fugit mai mult decât în oricare meci din acest sezon", a declarat Ferguson, care a fost acuzat că a făcut un gest obscen în timpul meciului de sâmbătă către antrenorul lui Reading, Wally Downes. Managerul echipei Reading, Steve Coppell, a declarat după ce televiziunile engleze au prezentat gestul lui Ferguson: "Îl cunosc de mulţi ani şi nu şi-a pierdut din dorinţă. El intimidează lumea foarte uşor şi ei răspund acestor intimidări. Probabil că l-a supărat faptul că arbitrul a prelungit partida". Antrenorul lui Manchester riscă să fie sancţionat de către Federaţia Engleză de Fotbal, care va analiza comportamentul tehnicianului din meciul câştigat cu 2-0 în faţa lui Reading, pe stadionul Madejski. El este acuzat că a făcut semne obscene şi către suporteri după ce Wayne Rooney a deschis scorul.

 

×
Subiecte în articol: magazin