x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun AlinaSorescu - Cîntăreaţa a dat startul emisiunilor estivale

AlinaSorescu - Cîntăreaţa a dat startul emisiunilor estivale

de Ramona Draghici    |    04 Iul 2008   •   00:00

"Era firesc să continue colaborarea mea cu TVR, mai ales după anunţarea voturilor publicului din România la Finala Internaţională Eurovision de la Belgrad. De altfel, datorez mult TVR-ului: aici am crescut, am apărut pentru prima oară ca solistă pe sticlă, dar mi-am şi descoperit şi pus în practică abilităţile de prezentatoare la nenumărate evenimente..."



 Cum a venit propunerea să prezinţi "Tonomatul de vacanţă"?

Era firesc să continue colaborarea mea cu TVR, mai ales după anunţarea voturilor publicului din România la Finala Internaţională Eurovision de la Belgrad. De altfel, datorez mult TVR-ului: aici am crescut, am apărut pentru prima oară ca solistă pe sticlă, dar mi-am şi descoperit şi pus în practică abilităţile de prezentatoare la nenumărate evenimente. "Tonomatul de vacanţă" este un program cu care mă potrivesc, fiind o emisiune estivală, cu invitaţi, premii şi muzică, eu provenind, de fapt, din acest domeniu.

 Cît timp vei petrece pe litoral cu emisiunea în această vară?


"Tonomatul de vacanţă" a deschis sezonul estival de la Costineşti, la 23 iunie, urmînd a se încheia la 1 septembrie. Aşa că voi sta aici în cea mai mare parte a verii; voi pleca însă pentru susţinerea celor două lucrări de licenţă şi pentru concertele deja antamate.

 Pentru viitor… te gîndeşti să rămîi în televiziune sau vrei să urmezi o meserie pentru care te-ai pregătit în facultate?

Deocamdată mă concentrez asupra muzicii şi televiziunii. Dar vreau să şi profesez la un moment dat, îmi place prea mult ceea ce am aprofundat... Însă, pînă atunci, exersez oricum "neoficial", avînd în vedere că ceea ce fac se leagă de Sociologie, Comunicare şi PR.

 Cînd mai ai timp şi pentru muzică? Ce ne pregăteşti nou, pe această "temă"?

Am muzica în sînge şi îmi fac timp pentru a finaliza noul meu material şi pentru a merge la spectacole în ţară, în week-end-uri. Al şaselea album va fi lansat la toamnă.

 Pe cînd te vedem mireasă? (Dar nu la prezentări de modă...)


Ooo, mai încolo. Abia împlinesc 22 ani... nu mă grăbesc, am acum alte priorităţi. Toate la timpul lor, va veni şi acel moment.

 Dacă ai fi exilată 24 de ore pe o insulă de ce obiecte nu te-ai putea despărţi?

În general mă pot lipsi de obiecte, dar deosebit de necesare cred că mi-ar fi laptopul şi telefonul mobil. Dar pentru că e vorba despre o insulă şi obişnuindu-mă deja cu atmosfera de la Costineşti, mi-ar plăcea să am cu mine ochelarii de soare şi un tonomat... de vacanţă.

×
Subiecte în articol: vedete