x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anghel Iordănescu a devenit senator

Anghel Iordănescu a devenit senator

de Ovidiu Ciutescu    |    05 Feb 2008   •   00:00
Anghel Iordănescu a devenit senator

11:36 • Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal, Anghel Iordănescu, a fost validat marţi de comisia juridică a Senatului pentru a-şi prelua postul de senator de Ilfov, în locul demisionarului Teodor Filipescu.

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal, Anghel Iordănescu, a fost validat marţi de comisia juridică a Senatului pentru a-şi prelua postul de senator de Ilfov, în locul demisionarului Teodor Filipescu.

VREA FAIR - PLAY. Iordănescu a precizat că este o mare onoare să preia funcţia de senator, dar îl încearcă un "sentiment de tristeţe" pentru că acest eveniment are loc din cauza problemelor medicale ale social-democratului Teodor Filipescu. Fostul selecţioner a menţionat că i-ar fi plăcut ca Filipescu să stea în Senat şi el să rămână "în rezervă". Iordănescu şi-a manifestat speranţa ca politica românească să fie mai curată, "mai bogată în fair-play, să aducă performanţă în viaţa de zi cu zi". Fostul selecţioner a menţionat că sunt mulţi parlamentari care joacă fotbal la un nivel bun, chiar "nesperat", unii joacă tenis foarte bine, deşi a considerat că în politică este mai puţin fair-play decât în fotbal. Senatorul PSD Teodor Filipescu şi-a anunţat luni demisia din plenul Senatului, pe motiv că sănătatea nu-i mai permite să-şi continue activitatea. Iordănescu urmează să-şi depună jurământul în prima şedinţă a plenului, care va avea loc cel mai probabil miercuri.

×
Subiecte în articol: magazin