x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Animale periculoase!

Animale periculoase!

02 Iun 2005   •   00:00

O noua serie "Austin Stevens: cele mai periculoase animale" incepe. Urmariti-l pe aventurosul herpetolog si fotograf care pleaca in cautarea unora dintre cele mai rare reptile din lume!

  • de SEBASTIAN S. EDUARD
  • DOCUMENTAR
  • Austin Stevens continua seria povestirilor despre serpi
    Faceti cunostinta cu Austin Stevens. Herpetolog, fotograf multipremiat, regizor, scriitor, detinator al centurii negre Kung Fu si mare amator de aventuri extreme. Cunoscut telespectatorilor Animal Planet pentru emisiunile sale speciale de mare succes, "In cautarea unui anaconda urias", "In cautarea cobrei regale" si "Sapte atacuri mortale", Stevens prezinta ultima sa serie in premiera la Animal Planet - 13 episoade din "Cele mai periculoase animale". Documentarul il prezinta pe Stevens strabatand lumea, din deserturile Vestului American pana in padurile indepartate din Costa Rica, de pe platoul australian pana in padurile virgine din Borneo, pentru a explora si fotografia cateva dintre cele mai rare si mai periculoase specii de reptile.

    AVENTURI. Intr-unul dintre episoade, de exemplu, soarele fierbinte al desertului nu este unicul lucru care il face pe Stevens sa transpire in timp ce cauta prin sudul Arizonei si New Mexico, in Statele Unite, crotalul cu solzi de diamant, unul dintre cei mai mari serpi veninosi din lume. Intuitia sa extraordinara si cunostintele vaste in materie de comportament al serpilor, precum si sentimentul sau extrem de claustrofobie sunt testate la limita atunci cand Stevens intra tarandu-se pe burta intr-o gaura intunecata de sarpe, pentru a surprinde imagini rare cu zeci de asemenea reptile veninoase.
    Poate ca in marile orase Stevens este ca un peste scos din apa, dar el nu se simte nicaieri mai "acasa" decat in salbaticie, cand sta cu camera in mana, la numai cativa metri de un sarpe cum ar fi crotalul cu solzi de diamant. Un alt episod il prezinta pe Stevens in cautarea celui mai temut pradator australian, varanul urias, iar un altul il va arata pe Stevens, aflat acum in Borneo, hotarat sa traiasca direct experienta intalnirii cu cel mai mare sarpe din lume, pitonul reticulat, care poate inghiti un om intreg.

    Sase personaje, in lupta cu kilogramele



    In iunie, la Reality TV incepe seria a 3-a a documentarului "Lupta cu kilogramele". Joi si vineri, de la 13:40, 17:25 si 21:30. Sunt urmarite, ca si in seriile precedente, sase personaje in cursa lor cu poftele si betiile, in timp ce lupta din greu sa slabeasca. Participantii, toti cu un trecut diferit, sunt in egala masura hotarati sa parcurga competitia care se desfasoara de-acum inainte, avand convingerea ferma ca de aceasta data isi vor atinge scopul. Ne intalnim cu Daryl, un tanar care isi doreste cu disperare sa-si retraiasca visul de a juca fotbal; Cindy, o mama de 40 de ani, singura, aflata in prag de faliment, care trebuie sa slabeasca fara sa recurga din nou la bulimie. Tamara, o frumoasa si bogata grasuta care pare sa le aiba pe toate, vrea sa-si dovedeasca siesi si familiei ei ca poate sa slabeasca o data pentru totdeauna. Un tanar paramedic Cory este inspirat in lupta cu slabitul, deoarece stie ca in familia sa exista antecedente diabetice. In sfarsit, doi participanti care sunt legati pentru o controversa: Lisa, o salbatica pasionata de petreceri, care vrea sa invete ce inseamna moderatia, si un comediant intarziat, Chris, care vrea sa piarda din greutate ca sa-si poata intalni femeia visurilor.

    NEWS

    Vanatorii din adancuri

    Intr-un sezon complet nou, "Vanatorii din adancuri" au revenit pentru a rescrie istoria maritima. Fiecare episod al documentarului va relata povestea unei epave - evenimentele istorice si personajele legendare implicate, circumstantele care au adus ambarcatiunea in acel loc si, foarte des, evenimentele tragice care au condus la scufundarea acesteia.

    Distrusa in 1811, corabia de comert cu blanuri Tonquin se afla undeva pe coasta de vest a Americii de Nord. Una dintre cele mai cunoscute epave din istorie, daca va fi descoperita, Tonquin va deveni cea mai veche epava cunoscuta din Pacificul de Nord. Apreciatul explorator maritim Clive Cussler a spus ca un vas poate fi gasit numai cand este pregatit pentru aceasta. Dupa doua secole sub apa, este oare Tonquin pregatit sa fie descoperit? Luptand cu efectele scaderii de presiune si cu un echipament greu de 136 kg in spate, in cele mai periculoase ape de pe planeta, "Vanatorii din adancuri" nu au lasat nici un colt de apa neexplorat.
    ×
    Subiecte în articol: stevens