x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Armele viitorului

Armele viitorului

01 Iun 2007   •   00:00

Documentarul ii poartă pe telespectatori in lumea secretă a fabricării armelor. Deja vizionată de un public-record in SUA, această serie va reuşi in mod sigur să vă captiveze atenţia.

O cursă nebunească in căutarea armei supreme

DISCOVERY/Armele viitorului/Documentar/Duminică 20:00

Documentarul ii poartă pe telespectatori in lumea secretă a fabricării armelor. Deja vizionată de un public-record in SUA, această serie va reuşi in mod sigur să vă captiveze atenţia.

PERMIS DE ACCES. Fostul membru al trupelor SEAL Richard Machowicz "Mack" porneşte in căutarea armei supreme. Este o călătorie care il va face să străbată America şi Europa, urmărind cele mai recente şi mai eficiente sisteme disponibile in prezent. Discovery a primit un permis de "acces in toate zonele", cu care ii va purta pe telespectatori prin baze militare strict secrete, de inaltă securitate, şi prin diverse institute ştiinţifice. Mack face cunoştinţă cu personajele implicate in dezvoltarea de sisteme armate - oameni de ştiinţă şi ingineri de inaltă ţinută, care lucrează pentru a crea cele mai performante arme.

TESTE. Mack va testa apoi diverse sisteme de arme, declanşănd de toate, de la rachete pănă la arme futuristice, cu laser. Seria va dezvălui, astfel, arme care nu au mai fost pănă acum incercate sau prezentate. Mack va străbate intreaga lume pentru a vedea şi testa diverse arme. Marea Britanie, Suedia, Rusia, Germania, Franţa, Italia sau SUA sunt doar căteva exemple.

BIOGRAFIE.Richard Machowicz este fondatorul Institutului Bukido şi creatorul Sistemului de Antrenament Bukido. Bukido este mult mai mult decăt un simplu stil de arte marţiale, este manifestarea fizică a unei filosofii a performanţei care foloseşte lupta neinarmată ca o metaforă pentru a explora dinamica in care intră indoiala, ezitarea, răzgăndirea, stresul, durerea, oboseala şi teama. Bukido® ii invaţă pe practicanţi cum să işi crească la maximum abilitatea de a se concentra in orice tip de mediu.

Info

ANIMAL PLANET/ Documentar/ Duminică 22:00

Balaurii Zilelor Noastre

Reptilele zilelor noastre sunt la fel de ucigătoare ca dinozaurii, la fel de frumoase ca păsările, la fel de grijulii ca mamiferele. Imaginea lor de creaturi străvechi, neschimbate este cum nu se poate mai departe de adevăr. De fapt, ele sunt unele dintre cele mai adaptabile şi mai de succes animale de pe Pămănt. Pentru a văna, ele utilizează arme chimice, forţă şi tehnici de camuflaj. Pentru a-şi atrage partenerii, etalează uluitoare culori şi mişcări. Au abilităţi de supereroi, căci pot să zboare, să stea atărnate cu capul in jos, să improaşte otravă, să vadă in raze X şi să păşească pe apă. (A.V.P.)

NATIONAL GEOGRAPHIC/Documentar/Duminică 19:00

Microsafari: Insecte. Prezentatorul emisiunii şi echipajul său de televiziune "intră la apă" şi ajung să aibă... doar un centimetru inălţime! Cu ajutorul tehnologiei militare şi a camerelor termografice ultramoderne, zoologul Nigel Marven şi echipa sa ajung de mărimea unei unghii şi sunt lăsaţi să umble liberi printr-o grădină. Mai uşori decăt un bob de fasole, Nigel şi echipa sa pitică sunt in permanent pericol de a deveni cină pentru viespi sau pentru găndacii carnivori. Urmăreşte-l pe Nigel retrăgăndu-se rapid din calea unui chiţcan sau făcănd o călătorie in spinarea unei libelule. (R.G.)

×
Subiecte în articol: documentar