x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Armenteros e nehotărât: Când nu vrea la Steaua, când nu-l lasă Sevilla

Armenteros e nehotărât: Când nu vrea la Steaua, când nu-l lasă Sevilla

de Ovidiu Ciutescu    |    29 Ian 2008   •   00:00
Armenteros e nehotărât: Când nu vrea la Steaua, când nu-l lasă Sevilla

12:24 • Argentinianul Emiliano Armenteros a declarat marţi că oferta pe care Steaua i-a făcut-o la sfârşitul anului trecut a fost foarte bună pentru el şi era tentat să o accepte, dar Sevilla a decis să îl păstreze în lot, informează presa spaniolă.

Argentinianul Emiliano Armenteros a declarat marţi că oferta pe care Steaua i-a făcut-o la sfârşitul anului trecut a fost foarte bună pentru el şi era tentat să o accepte, dar Sevilla a decis să îl păstreze în lot, informează presa spaniolă.

OFERTĂ BUNĂ. În cotidianul AS, mijlocaşul susţine: "Aş fi putut pleca la Steaua, oferta făcută de ei era una foarte bună, dar Sevilla nu m-a lăsat să plec. Nimeni nu ştie ce se poate întâmpla aici la finalul sezonului. Cel mai important este că ei au decis să rămân, şi acum eu mă voi concentra să joc în continuare la fel de bine ca în ultima perioadă". Argentinianul, care şi-a schimbat postul în ultima perioadă din mijlocaş central în cel de mijlocaş stânga, spune că principalul său obiectiv este să îi convingă pe oficialii lui FC Sevilla să îl achiziţioneze: "Principalul meu obiectiv este să joc bine, şi Sevilla să îşi exercite opţiunea de cumpărare din contractul meu. Mi-aş dori să rămân aici în viitor, deoarece îmi plac foarte mult oraşul şi oamenii de aici". Steaua a negociat pentru Armenteros în două rânduri, atât în vara anului trecut, cât şi la sfârşitul lui 2007. Dacă în vară, roş-albaştrii au pierdut disputa pentru argentinian cu FC Sevilla, care l-a împrumutat pentru a-l folosi la echipa a doua clubului, în iarnă, steliştii s-au lovit de refuzul spaniolilor, deşi ajunseseră la un acord atât cu jucătorul, cât şi cu formaţia în proprietatea căreia se află acesta, Independiente.

 

×
Subiecte în articol: magazin sevilla