x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Autp - C70

Autp - C70

22 Sep 2006   •   00:00
Autp - C70

Noul Volvo cabriolet, o masina pentru care toata lumea te invidiaza

Noul Volvo cabriolet, o masina pentru care toata lumea te invidiaza

Cel mai bine o masina se testeaza in trafic. Este un truism, sunt de acord, dar nu la "ce stie sa faca" noul C70 ma refer, ci la potentialul de vedeta. Sa vedem. In Romania, o vedeta este o persoana care este deopotriva admirata si invidiata, dupa care intorci capul pe strada, pe care o fotografiezi si pe care deopotriva ai vrea sa o injuri printre dinti daca iti intoarce spatele sau, dimpotriva, strange in brate daca este prietenoasa. Acest potential de vedeta il are, cu siguranta, si noul C70. In test-drive-ul prin circulatia bucuresteana, partenerii de trafic nu s-au multumit sa traga cu ochiul, ci au reactionat instantaneu: de la claxoanele "pleaca o data de la semafor", pana la guri cascate larg si priviri deopotriva pofticioase si admirative. Pana si bunicutii cu masini de carton s-au trezit ca au ceva de spus in aceasta problema.

SENZATIE. Pentru ca daca esti intr-un C70 nu poti face decat senzatie. Tapiteria de piele de culoare deschisa ofera stil, in timp ce sistemul audio de 1.000 W (12 difuzoare, subwoofer, 6 CD player - in valoare totala de peste 2.000 de euro) te fac, cu ajutorul sistemului special de dispersie a sunetului, sa ai senzatii tari chiar cand mergi cu 180 la ora in varianta cabrio.

Designul deopotriva clasic si sport, atat in varianta cabrio, cat si in cea coupe, spatiul generos si gadgeturile care o doteaza - daca pot fi considerate gadget-uri senzorii de parcare cu avertizare sonora, senzorii de ploaie, pilotul automat, comenzile audio de pe volan sau farurile Bi-Xenon - toate acestea te fac sa constientizezi ca esti intr-un automobil de exceptie.

  • Nr. cilindri/Valve 5 cilindri/ 20 valve
  • Motorizare 2,5 L, 220 CP/162KW Geartronic
  • Viteza maxima 240 KMh
  • Aceleratie 0-100 km/h 7,6 secunde
  • Consum 9,1-9,8 l/100 km
  • Pret CIP 44.374 de euro
  • LA VOLAN
    NOUL PAJERO. Dupa 25 de ani de la prima productie Pajero, Mitsubishi Motors Company isi va completa noua gama 4X4 cu urmatorul model de Pajero, prezentat in premiera mondiala. Exista doua motorizari: un nou motor common rail 3.2l Di-D ce dezvolta 170cp si unul de 3.8l MIVEC V6 250cp.

    SUPER NEPTA. Acestea sunt primele imagini ale lui Renault Nepta Concept. Ce sa zicem? Motor de 3,5 l V6, 420 cp, pneuri speciale Michelin si atinge suta in 4,9 secunde.

    IMPOZITE DE DRIC. Peste 900 de neo-zeelandezi si-au declarat vehiculul in categoria "dric" pentru a beneficia de un impozit mai mic. Escrocheria, descoperita luna trecuta de departamentul pentru transporturi, le permitea proprietarilor sa plateasca numai 36 de dolari americani in loc de 113 in mod normal. In cadrul unei emisiuni radio, o femeie a afirmat ca ea si prietenul sau utilizau masina pentru a cara pasari moarte. Ea intelegea prin aceasta transportul puilor congelati de la supermarket pana acasa...
    ×