x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bebeluşi-vedetă în 2008

Bebeluşi-vedetă în 2008

de Oana-Maria Baltoc    |    23 Dec 2008   •   00:00

Anul care se încheie a fost unul foarte prolific pentru vedetele noastre. Fie că au adus pe lume primul copil sau că şi-au extins familiile cu încă un junior, barza a avut agenda plină.



Ileana Lazariuc a mărturisit că îşi doreşte nu mai puţin de cinci copii. Deocamdată l-a făcut pe primul, o frumuseţe de băiat, care a apropiat-o din nou de Ion Ion Ţiriac, dar şi de viitorul socru. Alexandru Ţiriac s-a născut la începutul lui martie, la Paris, şi are deja un cont în bancă alimentat cu 1 milion de dolari de bunicul său. Nu mai departe de câteva săptămâni se auzea că Ileana ar fi însărcinată din nou, dar bruneta a infirmat zvonul. Oricum, până va ajunge să aibă cinci copii, Ion Ion mai are de muncit.

MAMĂ, CE SEXY!
Corina a cunoscut bucuria de a fi mamă în noiembrie, când l-a ţinut pentru prima dată în braţe pe Ioan Robin. Cu siguranţă, băieţelul va fi cel puţin la fel de nonconformist ca mama lui când se va face mare, ţinând cont de faptul că interpreta şi-a şocat fanii cu atitudinea provocatoare afişată în concertele pe care le-a susţinut în timpul sarcinii. La fel ca Ileana Lazariuc, cântăreaţa nu şi-a oficializat relaţia cu tatăl copilului, chiar dacă au trecut mai bine de zece ani de când formează un cuplu. Posesoarea celui mai frumos bust din România, Nicoleta Luciu, a lăsat de-o parte imaginea de bombă sexy şi i-a făcut un băiat iubitului ei, Zsolt Csergo. Luciu a născut la început de toamnă, într-o clinică din Ungaria, iar acum aproape că a revenit la silueta cu care se mândrea înainte de a deveni mămică. Cele 30 de kilograme pe care le-a luat în timpul sarcinii s-au topit în timp-record, iar vedeta Acasă TV nu exclude realizarea pe viitor a unui pictorial sexy.

ÎNCĂ UN STRATAN.
Şi Roxana Ciuhulescu a adus pe lume o fetiţă de nota zece, chiar la începutul lui 2008, de Ziua Îndrăgostiţilor. Vedeta emisiunii Pro Motor se mândreşte şi acum cu faptul că a avut curajul să facă sport până în luna a noua de sarcină, chiar dacă la început se temea că efortul fizic îi va dăuna copilului. Cu câteva zile înainte de Crăciun, Pavel Stratan a devenit pentru a doua oară tată. Astfel, Cleopatra l-a primit în dar pe Cezar, alături de care are toate şansele să facă un duet peste vreo trei ani, vârsta la care a debutat şi ea în muzică. Ana Maria Prodan, Andreea Liptak, Olivia Steer, Oana Nistor (Activ), Consuelo Mutu, Carmen Trandafir au fost şi ele vizitate de barză anul acesta.   

Slujbă ţinută în trei limbi

Roxana Iliescu, vedeta postului B1 TV, a născut în vara acestui an cel de-al doilea copil, o fetiţă pe care a botezat-o Ana Vanessa. Moderatoarea emisiunii "6! Vine Presa" mai are o fetiţă, Teresa, în vârstă de 4 ani, şi speră că nu se va opri aici, pentru că îşi doreşte o familie numeroasă. De altfel, Roxana s-a implicat şi într-o campanie de încurajare a alăptatului la sân iniţiată de medicul neonatolog Ana Culcer. La botez, Ana Vanessa a avut două perechi de naşi, iar slujba a fost ţinută în română, franceză şi engleză, aşa cum îi şade bine unui bebe de vedetă, pentru ca toţi cei prezenţi în Biserica Sfântul Ştefan din Capitală să înţeleagă despre ce este vorba.

Tată de fete

Soţia lui Dan Petrescu, Adriana, a născut în luna august o fetiţă, care a fost botezată Jennifer Anne Marie de naşii Luminiţa şi Gică Popescu.

Dan Petrescu mai are două fete din prima căsătorie, Chlesea şi Rebecca. Bineînţeles, de la petrecerea dată în cinstea lui Jennifer nu a lipsit Gică Hagi, colegul şi prietenul lui Dan Petrescu. Chiar înainte de botez, Dan Petrescu şi-a scos soţia şi cea de-a treia fiică în Parcul Herăstrău, unde au făcut poze pentru albumul de familie.

Minunea Ioanei

După ce actriţa Ioana Ginghină a fost nevoită să facă avort la prima sarcină, aproape de luna a cincea, în această vară a venit pe lume Ruxandra Ioana. Alexandru Papadopol şi Ioana au trecut astfel peste momentul dificil de după pierderea pe care au suferit-o în 2007. La botezul de la Biserica Albă din Bucureşti, fericiţii părinţi şi-au chemat toţi colegii de pe platourile de filmare ale telenovelei Regina, iar fetiţa a fost botezată chiar de producătorul general al serialului de la Acasă TV, Ruxandra Ion. Ceremonia religioasă a fost cu atât mai emoţionantă pentru Ioana şi Papi, cu cât a avut loc chiar în lăcaşul unde s-au cununat.  

×
Subiecte în articol: magazin