x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Billy Crystal va publica un volum de memorii cu accente comice, despre viaţă şi vârsta a treia

Billy Crystal va publica un volum de memorii cu accente comice, despre viaţă şi vârsta a treia

de Mediafax    |    10 Aug 2012   •   08:42
Billy Crystal va publica un volum de memorii cu accente comice, despre viaţă şi vârsta a treia

Actorul american Billy Crystal va scrie un volum de memorii cu accente comice, in care va vorbi despre viata si varsta a treia, ce va fi publicat in martie 2013, cu ocazia celei de-a 65-a aniversari a artistului, au anuntat joi reprezentantii editurii Henry Holt and Co, citati de Reuters.

Starul american, o legenda in universul productiilor de comedie din Statele Unite, va vorbi in acel volum despre viata si cariera lui, dar si despre o serie de aspecte care caracterizeaza existenta persoanelor de varsta a treia, precum pierderile de memorie, insomnia, nesfarsitele programari la medic.

Potrivit Mediafax, volumul, ce va fi lansat in martie 2013, va include numeroase glume si multe pasaje autoironice. Actorul va implini varsta de 65 de ani pe 14 martie 2013.

"Atat timp cat inca pot sa imi amintesc viata, m-am gandit ca ar fi bine sa o redau pe hartie", a spus actorul american.

"Sunt 77 de milioane de «bebelusi» ca mine in aceasta tara, iar cartea mea va vorbi pe limba lor si va descrie felul in care noi vedem lumea. Cartea nu are deocamdata un titlu. Pentru moment avem in vedere un titlu «murdar» si un titlu «sincer»", a adaugat actorul.

Potrivit accesshollywood, Billy Crystal intentioneaza sa adapteze viitorul volum de memorii intr-un spectacol pe Broadway.

Billy Crystal, care a gazduit pentru a noua oara gala de decernare a premiilor Oscar in luna februarie, si-a publicat prima autobiografie, intitulata "Absolutely Mahvelous", in 1986, si a scris cateva carti pentru copii. Spectacolul sau de pe Broadway "700 Sundays", recompensat cu premiul Tony in 2005, bazat pe amintirile actorului despre cele 700 de duminici petrecute alaturi de tatal sau, a fost la randul lui adaptat pentru o carte.

Actorul si-a construit o intreaga cariera transformand intamplarile din viata lui reala in productii de comedie. Astfel, comedia "Orasenii/ City Slickers" (1991) a avut la baza o criza de personalitate suferita de actor la varsta mijlocie, iar in urmatorul lui film, intitulat "Parental Guidance", Billy Crystal si Bette Midler vor juca roluri de bunici, inspirate de propriile experiente cu nepotii lor din viata reala. Starul american lucreaza, totodata, la o continuare a peliculei de animatie "Compania Monstrilor/ Monsters, Inc.".

Billy Crystal este celebru pentru comediile in care a jucat, romantice si nu numai, de la "Cand Harry a cunoscut-o pe Sally/ When Harry Met Sally" (1989), cu Meg Ryan, la "Un tata in plus/ Father's Day", cu Robin Williams, "Viata lui Harry/ Deconstructing Harry", de Woody Allen, "Uriasul meu/ My Giant", cu Gheorghe Muresan, la sfarsitul anilor '90, pana la "Rasfatatii Americii/ America's Sweethearts" (2001), in care a jucat alaturi de o intreaga suita de vedete, ca John Cusack, Julia Roberts si Catherine Zeta-Jones, si "Nasul stresat/ Analyze That" (2002), cu Robert De Niro, continuarea comediei de succes din 1999 "Cu nasu' la psihiatru/ Analyze This".

×
Subiecte în articol: actor volum billy crystal memorii