x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Bono, invitat să fie gazda unei emisiuni la noul post TV al lui Oprah Winfrey

Bono, invitat să fie gazda unei emisiuni la noul post TV al lui Oprah Winfrey

21 Dec 2010   •   17:38
Bono, invitat să fie gazda unei emisiuni la noul post TV al lui Oprah Winfrey
Sursa foto: Tim Wimborne/REUTERS

Realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey l-a invitat recent pe Bono, solistul trupei irlandeze U2, să devină prezentatorul unei emisiuni ce va fi difuzată pe noul ei post TV. Oprah  s-a declarat convinsă de faptul că faima de care se bucură solistul irlandez şi implicarea acestuia în numeroase proiecte de caritate vor reprezenta un atu pentru grila de programe a postului ei.

Oprah va lansa postul OWN în ianuarie 2011 şi a recrutat deja câteva staruri de la Hollywood care îşi vor prezenta propriile talk show-uri pe acest post: Jenny McCarthy, Rosie O'Donnell şi Ryan şi Tatum O'Neal. Totodată, câţiva actori de prim rang - Julia Roberts, Forest Whitaker şi Goldie Hawn - vor regiza şi prezenta o serie de documentare pentru postul OWN, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax. Recent, într-un interviu acordat publicaţiei New York Times, renumita realizatoare de televiziune americană a declarat că l-a întrebat pe Bono dacă ar fi interesat de o carieră în televiziune, însă rockerul irlandez a refuzat-o cu politeţe.

Populara realizatoare şi prezentatoare de televiziune Oprah Winfrey va pune capăt emisiunii care a făcut-o celebră, "The Oprah Winfrey Show", în mai 2011, după 25 de ani de difuzare şi intenţionează să prezinte o nouă emisiune zilnică pe propriul post de televiziune, OWN, care va avea o lansare oficială pe 1 ianuarie 2011, în cadrul unui parteneriat cu Discovery Communications. "The Oprah Winfrey Show", liderul de audienţă pe segmentul talk show-urilor diurne din Statele Unite ale Americii, este difuzat din Chicago de postul ABC, pe întreg teritoriul american şi în peste 140 de ţări. Această emisiune a făcut-o celebră pe Oprah Winfrey şi a ajutat-o să strângă o avere estimată de revista Forbes la 2,3 miliarde de dolari.

×
Subiecte în articol: emisiune oprah winfrey bono u2