x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Britney Spears, bătrână şi plictisită

Britney Spears, bătrână şi plictisită

26 Noi 2008   •   00:00
Britney Spears, bătrână şi plictisită

Cântăreaţa Britney Spears a declarat că viaţa ei este atât de ternă de când se află sub curatela tatălui său încât a început să se simtă bătrână şi plictisită, potrivit interviului acordat de starul american celebrei reviste Rolling Stone, relatează Reuters.



Prin apropiata lansare a celui mai recent material discografic, albumul "Circus", programată pentru săptămâna viitoare, celebra cântăreaţă americană încearcă să revină în fruntea clasamentelor muzicale, după ce a avut numeroase probleme în viaţa ei personală, printre care se numără pierderea custodiei celor doi fii ai săi şi pierderea dreptului de a-şi administra singură averea.
"Mă simt ca o persoană bătrână", a declarat Spears în interviul acordat revistei Rolling Stone. "Chiar aşa mă simt ! Mă duc la culcare în fiecare seară la 9:30, nu mai ies în oraş, nu mai fac nimic altceva. Mă simt ca o bătrână", a adăugat Spears.
În 2007, celebra cântăreaţă, originară din statul american Louisiana, era o apariţie frecventă în presa de la Hollywood. Spears a apărut în public cu craniul complet ras, apoi a purtat o perucă roz şi a început să vorbească cu un fals accent britanic. Până la începutul lui 2008, Spears a fost internată de două ori pentru evaluare psihiatrică. În februarie 2008, un tribunal din California l-a desemnat pe tatăl lui Spears administratorul averii acesteia, oferindu-i lui Jamie Spears controlul complet asupra vieţii personale şi profesionale a fiicei sale. De atunci, cântăreaţa americană pare că şi-a pus ordine în viaţă.

ÎN TOP. "Womanizer", primul single extras de pe albumul "Circus", a ajuns pe prima poziţie a clasamentului Billboard Hot 100 în luna octombrie. Lansarea albumului este programată pentru data de 2 decembrie, ziua în care artista împlineşte vârsta de 27 de ani. Spears intenţionează să plece în primăvara lui 2009 într-un turneu de promovare. În interviul acordat revistei Rolling Stone, Spears a vorbit despre viaţa ei din prezent şi despre faptul că întâlnirile recente pe care le-a avut, la care a mers de fiecare dată însoţită, nu au impresionat-o deloc. "Parcă era o versiune mai în vârstă a lui Harry Potter, dar mai slab", a descris Spears, în glumă, pe unul din bărbaţii cu care a avut o astfel de întâlnire sub supraveghere. Spears a vorbit şi despre cum se simte în calitate de mamă a celor doi fii ai săi, Sean Preston, în vârstă de trei ani, şi Jayden, în vârstă de doi ani, pe care îi poate vizita trei zile pe săptămână. "Pentru a fi o mamă bună, consider că îngrijirea copiilor tăi trebuie să constituie un fel de job permanent", a declarat Spears. "Vreau să îmi cresc copiii şi să împărtăşesc cu ei toate acele momente magice, pe măsură ce ei vor creşte", a adăugat celebra cântăreaţă.
Mediafax

×
Subiecte în articol: spears lumea